Jump to content

Braniukas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Braniukas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. nusipirkau paracitamolio, veterinaras sake,kad jei bus temp. sugirdyti.......veterinaras tikrai specialistas geras, nebet koks.....pazistamas musu visai apylinkei.
  2. Labas vakaras. Pries savaite pastebejau,kad avis gulineja,pamatavau temp. 39.7 Atvyko veterinaras,suleido nuo temp. ir antibiotiku. Ir dar paliko 4 kartams antibiotiku, Siandien pamatuoju ir vel 39.6 Sugirdziau dabar aspirino. Ka galetumete dar patarti? Aciu.
  3. Merinose pakliuvo atsitiktinai is kaimyno,kuris naikino aviu uki, o avina ir avi Sufolkus pirkau is Giedraiciu,labai grazi pora,jei ka duosiu tel. nr. ale ir avinukas kuris neisgyveno tai tip top sufolkas,labai gaila,susinervinau, o avyte kol kas linksma,eda,dabar stebiu........turetu tada ir sufolke atsivesti,siandien patikrinau,tesmenuko nera dar zymes.
  4. ir Merinose ir Sufolku avianas gime 2014 vasari, o suporuoti 2014 spalio pradzioje. Abu naujokai,eda avizas ir siena, viskas okey. Manau,jei nesusiformaves tesmenukas,mazum pora savaiciu gime per anksti? Ka Jus manote? As pirmus metus laikau ir tai del idomumo. Avinas Sufolkas dabar min. 100kg. Mazum naujokei damai per stipras ,,vyriskis,,? Ale jei laiku,tai tesmenukas butu susiformaves? Laukiu Jusu patarimu.
  5. Laba diena,tik vakar paziurejau merinose,na jokio tesmenuko nera,o siandien nueinu-vienas negyvas avinukas,o kitas leisgyvis,tik kad kruta. Avis jaunikle,mazum per anksti atsivede???? Ir tas leisgyvis isgyveno 4 val. net ant kojyciu nebande stotis.Avis eda,jauciasi neblogai-dabar stebesiu, tik man kaip naujokui idomu,kodel tesmenukas nesusiformavo?????
  6. Gerai 4-atis sodyboje. As jau 10 metu naudoju Articata 650 kub. Susivezu su priekaba malkas is misko. Turiu ant rateliu senovini arklini dvivagi plugeli-puikiai traukia 4-atis. Gera pjauti siena su arkline sienapjove.Vat su medziu traukymu is misko-atsargiai,jei ,,eisi,, smarkai per miska,uzklius medis uz kelmo, gali dantracius dezes nurauti,taip kaimynui atsitiko. As daugumoje medi kabinu uz virsunes ir prie pat kablio,arba jei kamli-tai ant masinos kapoto.Ziema kelius atsivalau. Vienu zodziu-puiki transporto priemone smulkiame ukelyje arba tiesiog sodyboje. Tinka ir sportui,pramogai ir darbui.
  7. Braniukas

    Pasidžiaukime

    Labas vakaras,esu naujokas.
×
×
  • Create New...