Jump to content

Nerijus_

Nariai
  • Pranešimai

    87
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Nerijus_

  1. Prieš 3 valandas, Dar vienas miestietis... pranešimas:

    Sveiki pupsistai, kas žino kurioje pusėje hidraulikos padavimas ir gryztamas, kur gale yra papildoma pora tipo priekaba??? 

    Tai bet kuriam padargui, kuris turi hidrocilindrą ta papildoma pora gali būt naudojama. O padavimas yra bet kuris, priklauso kaip rankeną ar kelsi ar žemyn lenksi. 

  2. Kolegos, kartojuosi su klausimu - meta padargą. Reikia rankeną milimetrais skaičiuot nuleidinėjant pakabą kad netrenktų žemėm. Kur ieškot galų? Ir dar prasidėjo vienas dalykas. Neina atlenkt šienapjovės juostos (kartais) Toks jausmas kad kažkas kažkur pristringa greičiausiai skirstytuve. Užkelia normaliai, tik atlenkt (lenkiasi įjungus plaukiojantį, kaip ir visos) atrodo kad užsidaro kažkas ir negrįžta tepalas. Dėkui už protingus patarimus.

  3. On 2019-03-18 at 20:31, mode26 pranešimas:

    Sveiki. Kas gali būti eriukui apie 3,5 mėn, iki šiol ėdė viskas normaliai buvo imitimas normalus apie 25kg nuo kirminų suduota. Šiandien kaip be orientacijos svirdulioja ir mekena. Pašaras toks pat kaip ir melžemoms karvems, tai gal variu apsinuodijo? 

    Paskutiniai du zodziai yra atsakymas.

  4. Pasidalinkit nuomonėm ir kainom apie stūmoklines grupes. Visokių privežta ir kainų skirtumai nemaži. Traktoriukas dirba nedaug ir nelabai sunkius darbus (nutempia bačką kartais, pakaupia bulves, patampo grėblį) , tepalai keičiami laiku, centrifugos švara prižiūrima. Galbūt užtektų lenkiškos? Nors ir tų kainos skirasi.

  5. On 2018-08-09 at 17:24, varatokas pranešimas:

    pats rasai kad isleisdavai salerka ir dirbdavai toliau ,o zmogui iskart ''Sprendimas vienas, imi lauk ir veži remontuot',tai kokie 

     

    On 2018-08-09 at 17:24, varatokas pranešimas:

    pats rasai kad isleisdavai salerka ir dirbdavai toliau ,o zmogui iskart ''Sprendimas vienas, imi lauk ir veži remontuot',tai kokie cia dvigubi standartai,štai ir visa teorija

    Sprendimas vienas - vezt remontuot, as pasiūliau laikina alternatyva :) Nesikarsciuok bro :D

  6. Teoriškai ten kuro neturi rastis ir lygis neturi kist. Jeigu per siurblio alsuoklį varo, reiškias plunžerio gumelės sutrūkę. Variklio darbui tas absoliučiai jokios įtakos neturi, tik tiek, kad būna šlapias visas šonas. Sprendimas vienas, imi lauk ir veži remontuot, nes pats tikrai nepasikeisi. Arba, kaip yra man buvo, išleisdavau salerką ir vėl pupsėdavau iki kol pradėdavo bėgt. Taip ir iškeliavo iš mano kiemo jisai. Dar kartą pasikartosiu, variklio darbo tas neįtakoja.

     

     

  7. On 2018-07-29 at 23:18, Dar vienas miestietis... pranešimas:

    visgi luzo  pupso velenas...:icon-wink:

    speju per apacia neissiima...

    Nu kaip,  vien tik per apačią jis ir išsiima. Tik kad reik skirt,  imt visą sankabą,  smagratį,  "kožuką", tada visa priekį su visais dantraciais ir viskuo.  Atsuki visas pakakles ir praktiškai pam param ir guli ant žemės :) va kaip trumpai ir nesudėtingai :) dedamas variklį  atgal pakeiti susidėvėjusias dalis gerom ir variklis ledas,  nes remontinant šitą gedimą faktiškai lieka nepaliesta grupė ir paskirstymo velenelis ,  tai jeigu su pastaraisiais bėdų nėra o visa kita ką išardai ir susidėvėjusius mazgus keiti į gerus,  rezultate turi variklį beveik po kapitalinio :)

×
×
  • Create New...