Jump to content

Rubi123

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Anykščiai

Rubi123 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Rubi123

    Triušių ligos

    Čia gali būti kokcidijozė, galite duoti antibijotikų "Trisulfon". Milteliai dedasi į vandenį, duoti 3-5d. tutėtų padėti. Ir reiktų perkelti į švarų narvą, o dar geriau jei turite su tinklinėmis grindimis.
  2. Rubi123

    Kergimas

    Jau viskas aišku, padarėme jai "skrodimą"- ant gimdos buvo didžiulis auglys.
  3. Rubi123

    Kergimas

    Sveiki, kokia bėda gali būti jei suaugusi patelė, jau turėjusi vadą triušiukų, niekaip nepasivaisina? Patiną prisileidžia, atrodo jog visiškai sveika, bet jau kelis mėnesius bandau suleisti bet triušiukai negimsta.
  4. Rubi123

    TRIUŠIŲ NARVAI

    O dėl miksomatozės, ar neserga triušiai labiau, dėl uodų?
  5. Rubi123

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Sveiki, gal kas nors deda ant lauke laikomų triušių narvų tinklelius nuo uodu? Nes labai jų daug būna vakarais.
  6. Rubi123

    Triušių ligos

    Kai pirkome jos buvo laikomos atskirai ir mes atskirai laikom. Silpnumo jokio pas jas nebuvo, kai bandė šeimininkas pagauti, tai lakstė kaip pasiutusios narvuose. O gal žinote ar narvų dezinfekavimui tinka pelenai? Pažystami patarė pabarstyti narvuose ir po jais.
  7. Rubi123

    Triušių ligos

    Pasidomėjau, manau vis dėlto teks pjauti , nes labai jau daug vargo būtų gydant. Operacija, įvairiausi vaistai, vėliau dar gali viskas atsinaujinti ir taip be galo, ir triušiui daug streso. Bjauri liga
  8. Rubi123

    Triušių ligos

    Ačiū, žinant ligą jau pasistengsim gydyti.
  9. Rubi123

    Triušių ligos

    Sveiki, gal kas nors esate susidūrę su tokia problema ir gal galėtumėte man patarti. Prieš kelias dienas parsivežiau dvi V. dėmėtųjų milžinų pateles 7-6 mėn. Jos buvo laikomos patalpoje, o mes laikome lauke narvuose. Viena iš patelių, jaunesnioji, iš pradžių pradėjo čiaudėti, o dar po kokių 3 dienų ant kairiojo žandikaulio staiga (per naktį) atsirado gana didelis kietas guzas. Gal kas nors esate susidūrę su tokia problema, gal žinote ar būtų kaip nors galima išgydyti ? Kolkas atrodo, kad triušis jaučiasi gana gerai, ėda, geria ir t.t. Pjauti būtų labai gaila, vis dėlto buvo sumokėti ne maži pinigai
  10. Sveiki, porą dienų po kergimo triušę paskiepijau dvivalente vakcina ir tą pačią dieną pastebėjau kraujo jos narve. Ar tai reiškia, kad kergimas nepavyko ? Gal kam nors panašiai buvo?
×
×
  • Create New...