Jump to content

remas

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius remas

  1. Viena kart presavom siena ir kai uzejo is niekur nieko vienos puses nerisa ir viskas ko tik nedarem ir valem ir tepem ir keikem,ismynem apie presa ir takus.Kazkaip tevas sugalvojo pabandyt pakeist sniura.Pakeitus presas kaip naujas kitkas tik saudo.Visa rite ta sniuro supresavom ir nei vienos nepaleido.O jau norejom rankom vezt siena. :eusa-dance:

  2. Mano nuomone melynai apvesta spyruokle ir geltonai apvestas reguliavimo varztas reguliuoja sniuro galo prispaudima laikiklij,nes jei is ten ismusa sniuro gala,tada jau ir is adatos isveria siula.Mazgo stipruma reguliuot gali kur tas krankliukas stovi uz jo yra skardos juostele su reguliavimo varztu.Uzkisus galva pamatysi.Pritariu risimo aparatas turi blizgeti,kad nuslystu sniuras,o jei ne tada istraukia sniura is krankliuko.Kitas dalykas neturi buti isdilus asele krankliuko kur laiko sniuro galus mazgui uzristi.Sniura pabandyk pakeist,nes lenku prasta kokybe.Jei neris melyna pabandyk pardej nusipirkt.

  3. Man atrodo,kad cia dazyti polistiroliniai aviliai.Daugiaauksciu niekas nesildo,bet reikia laikyti stiprias seimas,ypac paliekant ant 10 remeliu.O koks cia ju gydymas?Juk visi rimti bitininkai,sudare dirbtinius spiecius ar pagave svetimus nulaisto rugstimis.Gydo nuo erkiu.

  4. Reikia jas det virs lizdo pakelus lubeles,nes rugstis seda zemyn.Mes gydome,kai isimame medu,sutvarkome lizdus rudeniniam maitinimui.Skruzdziu rugsciai reikia ziuret temperaturos.Spiecius mes laistome"bienenwohl" ar panasiu rugsciu misiniu.

  5. maitinti aš jau pradejau senei bet medus liko tai ziuresim kas gausis kita met,nes pagal mano bitininka turi likti medaus daugiau nei pusė aš tiktai mokausi,Dar noriu paklausti gal kas žinote kur galima butu optum kita met parduoti brangei žiedadulkes labia gerai išdziovintas šiemet ju surinkome net 500kg.aisku pardavem bet norisi geriesnes kainos ir iš pirmu ranku.

    Medaus nereikia palikti,nes nezinote koks jis:blogai kai lieka lipciaus arba rapso,garstuku.Geriau ta medu isukti ir uz tuos pinigus pardavus nupirkti inverto ar jau bent cukraus :D ir busit visa ziema rami,kad biteles gerai ziemos :D pagrindinis,pats sudetingiausias darbas gerai pagydyti bites nuo erkiu.Geriausia superka duonele,ziedadulkes,piki Algirdas Ziukas,bent is bitininku girdejau.

×
×
  • Create New...