Jump to content

krulia

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kabalda

krulia pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. krulia

    Avių liga

    Kai apsirijo, savaite buvo. tai patys zysdavo. db kiek paziuriu tesmeni, bandau numelzt nelabai ko yra. O kai buteliuka atnesu greit istaso, matyt alkani buna.
  2. krulia

    Avių liga

    Na mano avele issikapste. Dar pavartojom RUMEN BOOSTER 4 dienas pasaru papilda su vitaminais, amino rusgtimis ir mielemis. Jau po pirmo sugirdymo, avis pradejo siek tiek siena rinktis ir est. siuo metu jau pukiai jauciasi. Beje, maniske, prisirijo ne grudu ir ne miltu, o vistu kombikormo. Dar klausima turiu, ar atsistatys pieno gamyba tesmenyje? nes kol kas pieno nerasta, eriukus maitint tenka is buteliuko.
  3. krulia

    Avių liga

    Dekui, labai vertinga informacija.
  4. krulia

    Avių liga

    Tai aliejaus su pienu kelis saukstelius tik ipyliau. Panasu kad skrandis sustojes. Gal reik pabandyt suduot kokiu zmogisku virskinimo fermentu. gal suaktyvins. Nes kiek veterinaru praskambinau tai siulo tik soda su vandeniu.
  5. krulia

    Avių liga

    Na nieko gero su mano avyte. Nieko needa antra para. nuo ryto gulineja, bet zmona sake kad biski vaiksciojo. dabar tik guli ir negaliu pakelt jau kad atsistotu.pamaitinau kelis simtus gramu silto karves pieno su aliejum, daviau sodos. lauksim sios nakties ir ziuresim ar eriukai neliks naslaiciais ryta.
  6. krulia

    Avių liga

    Sveiki forumieciai. Prasau jusu patarimu jei dar imanoma ka padaryti. SItuacija tokia, Romanovo avyte pries savaite atsivede eriuku. Viskas buvo tvarkoj, taciau uzvakar vakare avyte islauze uztvaro vartelius ir ilindo i vieta kur laikomi pasarai aviu, vistu. Zodziu prisirijo vistu kombikormo. Pagal kieki gal koki 1 -1.5 kg surijo. As kaip naujokas sioj srityje, kazkaip neemiau labai i dusia. Taciau pasirodo be reikalo. Vakar ji jau jautesai prastai. Nieko needa, pilvas papustas, sunkiai alsuoja. Maziukai nebegauna pieno. Skambinau vienam vetirinarui, bet jis nieko gero nezadejo, patare pjaut. Sito daryt tikrai nenoriu ir bandem vakar gydytis. Kiek paskaiciau forumuose pirmas vaistas stikline degtines sugirdyti, ta padarem. Veliau sugirdem ir aliejaus. Veterinaras dar patare kas valanda duot po sauksta sodos sumaisttos vandeniu. Tai taip gydemes per nakti. Lyg ir avyte siek tiek atkuto,pradejo vaiksciot, bet vis dar sunkiai alsuoja. Kaip manote ar dar yra kiek nors sansu mums issikapstyti is sios situacijos? Maziukai jau maitinami misinuku.
×
×
  • Create New...