Jump to content

shymas

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena

shymas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. shymas

    GEDIMAI

    po virinimo atsileis metalas, kazkiek padirbesi, sistemoje atsiras smulkiu drozliuku kurie labai megsta palysti tai po vienu tai po kitu voztuveliu ir tada cypsi kol visa sistema issivalysi tai vat kad isvenkti visu strigimu ir visokiu papildomu gedimu ir ieskau kas gali ka padaryt ar nauja gaut.
  2. shymas

    GEDIMAI

    o jei po suvirinimo suluzes dar ka papils ten viduje tai manau nieko gero pasku brangiua bus nei detale gaut.
  3. shymas

    GEDIMAI

    jo is Utenos buvau pas trinkuna tai sake nieko panasaus neturi. na jo cia pasmus yra ir rimtu imoniu kaip umega ar norvegu ten kur gandines masinom daro bet kai parodau detale ir kur ji dedasi visi atsisako nes cia turi but tikslu ir labai kietai uzgrudinta ir cementuota ar kaip ten vadinas. skambinausi i ukmerge , nuveziau gal kazka pagamins sake. tik ilgokai reiks laukt apie menesi.
  4. shymas

    GEDIMAI

    O kuo ypatinga ta kolonele? kuo ipatinga negaliu atsakyti nes nzn. suluzo tokia detale viduje(diametras 5cm) ir niekur nerandu saku gal kas is forumo zino ar numano kur galima gauti.
  5. shymas

    GEDIMAI

    Sveiki subyrejo vairo kolonele International 1255 traktoriukui (1987metai) gal kas nujauciate kur galima daliu gauti ? dotnuvos projektai negauna nes nebegamina sake. o gal zinote kas ardo panasia technika ? ar gal yra galimybe nuo kokio kitokio traktoriaus priderint?
  6. shymas

    smulkinimas

    smulkinti negalima tik krastovaizdio programoje dalyvaujanciu lauku. visi kiti galima.
  7. shymas

    T-150

    dekui uz atsakyma reiks lekt ieskot
  8. shymas

    T-150

    Sveiki noriu pakelti sena tema del sankabos stabdziuko T-150 k cia pirmuose puslapiuose buvo numestas linkas bet jis jau nebeveikiantis, tai sakau gal kas gali patarti kur ten ieskoti to stabdziuko ir kaip ji tempti?
  9. shymas

    T-150

    Prie to paties kad nereiktu naujos temos kurti. Atsitiko tokia beda su T-150 ratinis uzklimpau ir teko per begius pamalti pirmyn atgal ir nutiko tokia beda uztrigo sankaba nusimygo ir neatsoka ir gali eit per visus begius neismynes, pasku maklenau maklenau ir atsoko bet pasidare taip kad persoko visi begiai per viena padeti kaip tai. ir visi begiai pagreitejo. prideu paveiksla Pav.1 cia kaip junginejosi begiai o kaip daba Pav.2 kas gali buti ? ir jei daba bandau ijungti i transportini kaip pirmame Pav.1 vel sankaba pasikabina ir lieka ismygta. po to vel kol ji atsoka reik per begius pavaiksciot. gal kam teko susidurti ?
  10. kad nekurti naujos temos prie to pacio norejau pasiteirauti, koki slegi reiktu palaikyti plugu apsaugai. pas mane 6 korpusu overumas pusiau prikabinamas dirbama su T-150k, pas mane an barometro yra 5-10-15-20 tik neaisku ko ten ir nzn kiek uzpumpuoti nes po ziemos nukrito. o rudeni kai pirkau nebeatsimenu kiek buvo bet zinau kad maziau nei daba rodo. butu saunu isgirsti patyrusiu zmoniu informacijos.
  11. sveiki norejau biskuli atgaivinti sia tema nes isigyjau T150 ir uzmaciau 6 korpusu overum pluga pusiau prikabinama. klausimas kaip ten su tuo papildomu ratu plugo prieki ? ar reik jo ar ne? kaip senuose rusiskuose buna du ratukai kad vagos gylis but normalus?
×
×
  • Create New...