Jump to content

leocer

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Rietavas

leocer pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, šiek tiek reikia informacijos dėl MTZ traktorių modelių, nes nelabai aš juos skiriu :). Kuo skiriasi traktoriai: 1025 1025.2 1025.3 1025.4 1025.5 (šitų priekis ilgesnis nei visų kitų, nes naudoja kažkokią katalitinę sistemą dėl išmetimo mažinimo). Ar 952.4 skiriasi nuo 952.2? savo gabaritais, ar priekis jų vienodai išneštas į priekĮ? Ačiū.
  2. Na tikrai ne gazas, vezlys ir zuikis kita svirtis yra. Kazkas vyksta su siurbliu, girdisi, kad jis garsiau dirba. Bet kas vyksta tiksliai nesuprantu, nes slėgis realiai didinamas spaudziant gaza, o siuo atveju nera aisku. Reiks megint naudot google translate
  3. Sveiki, prie to pačio, kad nereiktų kurti naujos temos. Turime YM F-7. Nesuprantame kokia svirties funkcija, nuotraukoje apvedžiau raudona spalva. Ačiū.
  4. Atsiprašau .Su paint'u nesigavo . Pridedu naują brėžinuką .
  5. Sveiki, gal žinote mažos trikampes pakabos matmenis? šiuo atveju man reiktų konkrečiai angliškai vadinamos Triangle linkage cat. communal pakabinimo matmenų. Reikalingi matmenys pažymėti prisegtame paveikslėlyje. http://www.kramp.com/shop-es/en/41106/8 ... e+communal Ačiū.
×
×
  • Create New...