Jump to content

Debesuotas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Debesuotas paskelbtas turinys

  1. Debesuotas

    Avietes

    Ačiū! Na tai, gal pavyko susisiekti su supirkėjais? būtų įdomu sužinot kainas ir jų reikalavimus, po kiek superka ir kokius kiekius?
  2. Debesuotas

    Avietes

    Sodinom 2000 daigų. Sodinom rudenį, bet diena buvo tokia ne iš geriausių, lijo šiek tiek buvo drėgna.. Galbūt tas ir padėjo prigijimui. Žinoma žemė taip pat buvo paruošta - aparta ir išlėkščiuota, darėm duobes maždaug per kastuvą gylio.
  3. Debesuotas

    Avietes

    Sveiki, tik ką užsiregistravau šiame forume. Avietes sodinom pernai rudenį Polka veislės. Šiemet prigijo sakyčiau 95proc. tręšėm tiesa visai nesenai, gal prieš mėnesį, šiuo metu avietės iki kelių, tai sakyčiau kokių 30-40cm aukščio, tiesa yra ir žemesnių. Kai kurios jau turi uogų. Kalbant apie žoles, tarpus tarp eilių pavasarį tik pasirodžius avietėms išdirbom su motobloku (na rankine freza), taigi taip atitolinome žolių dygimą, sekančiu etapu tarpus tarp eilių nupurškėme rundapu, tiesa tai nebuvo būtina ir purškiant reikia žiūrėt, kad nepatektų ant aviečių, kažkuo uždengti jas. Toliau kartą ravėjome pačias eiles. Prieš kelias savaites tarpus tarp eilių išpjovėm trimeriu. Avietės jau gana aukštos, išaugę virš daugumos žolių, todėl chemikalų specialiai žolėms naikint manau neapsimoka naudot. Pirmi metai, panašu, kad derlius bus labai minimalus, o ir patys krūmeliai nebus itin aukšti, manau, kad iki rugsėjo jie dar paaugs iki kokio 1m aukščio. Tiesa pirmais metais nėra ko daug tikėtis, nes šaknų sistema dar nėra susiformavusi, o ir pats augalas naujoje vietoje. Avietės ne braškė, bet ir joms reikia šiek tiek darbo įdėti
×
×
  • Create New...