Jump to content

fendt412

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario fendt412 paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Nusipirkau priekaba verčiama oru. Kai pirkom žmogus parodė viska kaip verčia ir panašiai, bet kai pajungiau prie John Deere 6420 tai išvis jos neverčia. pajungėm ir prie 200ag Massey Fergusom traktoriaus tai pakėlė vos sprindį nuo ausų. Norėjau paklausti jūsų kolegos koks principas yra tų oru verčiamų cilindrų. Ar oras tepala stumia ir kelia cilindras ar jos turi stovėti sausai be jokių tepalų? įkelsiu kelias foto, kad susidarytumėt bendra vaizda ir gal galėsit man padėt?
  2. Sveiki forumiečiai. Nusipirkome claas dominator 88s. bet iskilo bedu. jau laikas sokti i miezius, bet neiseina sureguliuoti kombaino. Jis kulia gan nesvariai. Pernai maciau kaip kule su juo tai grudai buvo pavyzdingai iskulti. Gal kas turite kokia knyga ar siaip galite padeti man ji susireguliuoti, sureguliuoti sietus, ora nusireguliuot? Buciau labai dekingas.
  3. Nelabai suprantu ko nori. Galvoji nusipirksi puikų traktorių ir šaipysies iš kaimynų kad jie už tokį patį sumokėjo 2-3 kartus daugiau? Ar iš tikro esi naivuolis iki kaulų smegenų? Kitas dalykas, tai kaina dar gali būti ir apynormalė nurodyta, bet vis tiek pervedinėti dideles sumas nežinia kur, nežinia kam, nežinia už ką... Būkim atsargūs. Užkibti ant panašių kabliukų galim bet kuris, bet bent jau nebūkim be galo naivūs. Nesu as nei naivuolis nei koks pasiputelis, kad paskui girciausi. Tiesiog pamaciau padoru traktoriuka, bet kilo abejoniu del jo kainos, todel ir pasikoncultavau su kolegomis
  4. Aciu uz patarimus. pasiusiu tokius aferistus toli toli ir net nebezesiu tokiu skelbimu
  5. Dekui uz atsiliepimus vadinas nepaeis korta biski neitiketinai atrodo 2004m traktorius uz 63k
  6. Taip ir man atrodo. Tai ir noriu isitikinti.
  7. Laba diena. Radau stai toki Fendt 412 skelbima http://www.autogidas.lt/2004-fendt-412- ... 46586.html. Norejau pasiklausti bent kiek apie Fendt traktorius ismananciu zmoniu? Raso, kad jo kaina be mokesciu 63532. Gali jis buti toks pigus? Jis randasi anglijoje. bendrauju su tuo zmogumi. Jis praso pervesti puse sumos, kad butu galima ji gabenti i LT, o po to kai ji turesiu kieme tai pervesti likusia dali sumos. Prasau jusu pagalbos fanai !!!. Tai labai skubu.
×
×
  • Create New...