Jump to content

Jaunasis ūkininkas

Nariai
  • Pranešimai

    77
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Jaunasis ūkininkas

  1. sveiki, gal kas pasidalintu kokias kolonkes naudoja belaruse? maciau buna tokiu izoliuotu maziukiu jau su korpusais ir dregmei atsparios, gal zinot kur ieskot ar kokia nuoroda. radau Jamo bet ten po 200-600 euru brangu :D

    Įdėtos stereo kolonėlės nuo seno namų kino ir puikus garsas. Arba ekonominis variantas iš autolaužyno. Ten yra gerų ir beveik dykai. :D 

  2. Pagal mano siulyta varianta , mase junginetusi raktelio pagalba , lygiai kaip automobilyje . jei sudomins rimtai :icon-wink: , schem. kada galesiu nubraizyt .

    Idėja tikrai puiki ir man puikiai tinka. :) Manau reiks ateityje galvosiu apie to daikčiuko įdėjimą į senuką. O dėl schemos manau nepreik, nes tokius dalykus paliksiu žmonėms kur tikrai išmano elektrą, nes nesinori kad atsikėlus kada ryte rast tik apdegusį metalo laužą. ;)

  3. Nu , daugiau turbut niekur neteko matyt radijo izoliuoto :icon-mrgreen: , įšskyrus tavajį MTZ ? Kaip tik buna net papildomai įžemintas ..... tai tikriausiai susiję su statiniais kruviais , antenos darbu , trukdžiais na ir saugumu . ___________ O , <problemą su nenuolatinio + gavimu> ,  mano pasiulytas variantas , negi tos problem , neišsprendžia ?? 

    O tai koks tavo siūlymas radio pajungimo? minusas nuo korpuso be jokio radijo izoliavimo? Šiandien apžiūrėjo elektrikas ir sakė, kad viskas padaryta kaip ir priklauso. O dėl ne nuolatinio pliuso jis taip pat patikino, kad neapsimoka jo gamint. ;) O dėl saugumo juk yra saugiklis tam įdėtas.   ;)

  4. Na ir kokį , problemos sprendimo kelia pasirinkot ? ; užbėgdams už akių  :icon-mrgreen: , pasakysiu , kad "radijušo" korpuso įzoliavimas - ne pats geriausias , būtų sprendimas  .

    Kodėl gi ne pats geriausias? ;) Pasirinkau radijo laikiklio izoliavimo būdą nuo traktoriaus korpuso. Tik liko išspręst problemą su nenuolatinio + gavimu, bet manau taip jis ir liks neišspręstas, nes kiek pažiūrėjau radijas budėjimo rėžime nekažką ir valgo akumuliatorių, o ir traktorius kasdien kuriamas žiemą/vasarą. 

  5. Ner jisai , "Jaunasis ūkininkas" , toks 'kiauragalvis'  ka mase pamirstu isjungt  :icon-mrgreen:, jam va kas 'gyvent neduoda" :

    Šiaip tai tokio sprendimo ieškau ne dėl to, kad nepamirščiau masės išjungt, o kad būtų sujungta viskas kaip priklauso. Reikia atidžiai skaityti. ;) O čia tiems kas mano kad radio atmintis yra nereikšminga, tai jūs patys pagalvokit kodėl gyvent be patogumų jeigu jie yra? ;)

  6. pats vazineju su 2 bielkiais vienu kinieciu ir case, nu nepasiklausysi normaliai radijos jame, turiu isidejes, jei uzsigesini dar nieko, o taip tai magas pastoviai dulkiu gauna ir grybauja paskui. As bielkio nekeikiu tik kad muzika ir bielkis labai sunkiai suderinami, komforto ciut daugiau negu nuo II karo metu gamintu :) jokios pazangos nera tenais. kaip ir garso izoliacijos.

    Pas mane muzika girdisi kuo puikiausiai, o nors bielkis ir senas. Tiesiog reikia biškį pamastyt ir tada viskas padaroma. ;)

  7. Bielaruse nieko gudriau neišvaidinsi, nebent izoliuoji magą nuo nuo traktoriaus kėbulo ir atsivedi atskirus laidus nuo akumuliatoriaus.

    O tą valdymo laidą gali konstruot, bet braižyt tingiu, o ir raudono gaidžio, kai toks supratimas apie elektrą į svetimą traktorių pasiūst nenoriu.

    Relės esmė tokia, kad pliusą relė turi pastovų, o kai įjungi masę susijungia relės kontaktai ir paduoda pliusą magui. Jei supratai mintį, pasidarysi. Bet magas turi turėt pastovų pliusą ir minusą, kuris neatsijunginėja ir neturi jokio ryšio su traktorium.

    Tai jau padariau. Viskas jau atvesta ir izoliuota nuo kėbulo. Viskas veikia tik nesinori vis išjunginėt mago rankiniu būdu kol neįpratęs. O dėl rėlės mintį pagavau. Ačiū už pagalbą. :) 

  8. Bielaruse tau išvis reikia geltoną su raudonu susukt į krūvą, o masę pajungt prie kėbulo.

    Išjungi masę, išsijungia magas.

    Išjungsiu masę, išjungsiu ir atmintį. ;) Ir vėl iš naujo visas radio stotis ieškot reik, vėl per visus usb aplankus pereit kol rasiu paskutinę klausytą dainą. ;)

×
×
  • Create New...