Jump to content

vaiks

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius vaiks

  1. On 2017-05-20 at 00:10, Romasius pranešimas:

    Aisku sunku tiksliai pasakyti,nematant realios situacijos,bet siaip dauguma atveju leidzia issipirkti,ir nepalikineti "laisvu" klynu.

    P.S. jeigu tau priklauso 60 aru,o randa 70,tai issipirkinesi 10 aru,o ne 6a kaip tu sakai. Nes siaip yra leistinumo normos. Bet jeigu vykdant matavimus randamas virsplotis,tai issipirkineji virsploti nuo tau priklaususio,o ne nuo priklaususio+leistinumas. Ponel?

     

     

    Zinau, kad po geodeziniu bus virsplotis neleistinume . Tai tiesiog noriu pasidometi, kokia tvarka eina toliau su issipirkinejimais. Ar uztenka kazkoki rasta rasyt i zemetvarka, ar reikia gal koki projekta daryt. Klausiu, nes  galvoju ar apsimoka ardytis del 6 aru 

  2. turbut jums bus juokinga, bet vistiek paklausiu dar kelis klausimelius. Kaip del sildymo sandelio ? Sienas/stoga siltinti reikia? Kokie jusu sandeliai. Esu studenciokas, bet zeme traukia kaip reikiant. Tai va ir renku informacijos :) nepykit uz kvailus klausimus

  3. Sveiki, tevukai gavo kazkokia sutarti . Tipo reikia nuspeti ,kiek per ateinancius metus kiekviena menesi pristatysi pieno. Paklaida gali buti 10 %. Tevai pristato iki 100l.Tipo jeigu virsiji negauni pinigu, jeigu truksta - primoki :D Ble koks cia issipisinejimas ? Ka as zinau , kiek mano karves duos gruodzio menesi ? nezinia kada karve atsives versiuka.

  4. kuo didesnis plotas, tuo leciau meslas kils i virsu. pas mane bulei sia ziema buvo po 6 kvadratus, bulei buvo dideli jau, is tvarto ir parsidave,tai meslas kilo gana greit,manau jai galimybes leidze tai po 10 kvadratu butu pasaka :icon-wink:

    As tikiu , kad kuo daugiau kvadratu , tuo smagiau. Bet tada tokiam sedevre nedaug buliuku tilps.. o statyti didesni nelabai kur iseina..

  5. Sveiki , tevukas sugalvojo kitais metais uzsiimti mesiniu buliuku auginimu. Labai patiko tiek MK tiek daivarass- pasiures/fermos (nezinau kaip pasakyt :D) galvojam ir mes kazka panasaus padaryt kitiems metams.Kaip toks butu variantas: Yra darzine 6x8m. ir dastatyt priestata toki kaip MK su sienom 11x7-8m.( vienos nebutu sienos) Serimas darzineje butu imetant ruli/rulius i seryklas. Ant gilaus kraiko( ziema pora kart isvezus). Yra galimybe dar aptverti 70a zemes. Ar tilptu 20 buliuku i toki sedevra ? Mastom visaip, dar turim visus metus :D
     

  6. kaip manot tokio tipo mesinems galvijams ferma ? manau , kad butu super .Serimo takas butu viename sone, kaireje puseje. Pvz statyt is elektros stulpu? Pagrindinio pastato aukstis butu 4.5m, o kaireje puseje 4m(arba 3.5m, kad traktorius palystu).Tik turiu klausima, jeigu butu daromas projektas 10x20, bet tuo paciu butu daromas priestatas4x20(serimo takas:D) manau projekto kaina butu mazesne. Butu tik skarda , manau gyvuliai nesusaltu. Tik galvoju kas kiek metru reiktu tuos stulpus det , kad stoga atlaikytu :DD aplamai ka manot apie tai ?

  7. 8ha, 2karvės ir paramos ūkio įsikūrimui... šablonas verslo planui, yra internete, tik vardą pavardę reiks įrašyt ir kiek milijonų norėsite, ūkio įsikūrimui, kad galėtumėte ne vergauti, o gyventi.

    O toliau, jau paprasta, nueisite į banką, lengvai gausite paskolą, kokiem 500k lt- 2mln lt ir perkate ko reikia.

    P.s. kiek planuojate su drauge, turėti ha po 5metų ir kokia kryptimi judėsite?

    cia kalba eina apie nuosavos zemes padidinima ar uztenka nuomotos?

×
×
  • Create New...