Jump to content

dovydas788

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius dovydas788

  1. traktorius švarus. rulonai, na vidurys minkštokas kartais  išeina, bet tai gal ir dėl patirties stokos, dėl lygumų nzn nėra pas mus to, o jei ir pasitaiko kur tai būtinai bus šernų suknista, tai dar blogiau per tokius važiuoti

    kiek mokejai? Su krautuvu? jei taip ar nekelia galo kraunant rulonus, nes jis lengvas yra. Kiek valandu jau prasukes ar buvo gedimu?

  2. jau antras mėnuo presuoju su tokiu pat deriniu. Pas mus labai kalvotos pievos, tai jei kamera artypilnė, tai kartais važiuojant viršun Majoras užgęsta. Presas pas mane su rotoriumi ir smulkintuvu tai jo svoris didesnis 2,4 tonos berods. pabndymui kelis kart įjungiau smulkintuvą, traukia taip pat kaip ir su išjungtu

    kaip neapsitepalavo traktorius. Ar geri rulonai gaunasi? o kaip ant lygumu?

  3. mes turim welger rp12 su kabliais uzsidaro, tai sudas yra, vienas pliusas yra kad gali padaryti kieta ruli, kurio nepadaro nei dirzinis nei kiti bugniniai kuriu dangty laiko ant hidraules. bet kai mes nusipirke presa darem pirma meta kietus rulius, tai luzo pagrindine asis, poto vezem pernaujo istekino, ir vel luzo tai darom biski minkstesnius, bet jau nevisai. o kai gala laiko hidraulas yra daugiau pliusu, retai kada lus asis, ir jeigu matai kad darant paskutini ruli nebetelpa ir nenori palikti tai presuoji ir prasidaro po biski galas ir pabaigi, taip pat kai kazkas sake kad nesveika hidrauliui kad gala po spaudimu laikyt reikia tai cia visiskos nesamones, juk siurblys taip a taip ta tepala suka ratu, tai cia nieko blogo.

    kad neperspaust tam yra pultelis kuris sucype kai rulonas baigtas turejo welger rp200 tai suko kietus kaip akmuo  ir nieks ten neluzdavo dar sukdavo kai ir pultelis sucypdavo.

  4. Teko girdėti blogų gandų apie Agrodetalę. Net Lietuvos buvęs žemės ūkio ministras yra teigęs, kad įmonė bando nuslėpti mokesčius, keičia pavadinimą dažnai. Gali patraukti juos atsakomybėn, tad su jais pavojinga. Patarčiau kreiptis į Kajoviką ar Džeiraną.

    as ir taip manau. ir dar kai zinau kas garantiniam aptarnavime dirba ( du kaimynai) tai nelabai remontuot moka vienas net samdo mechanika kad jo pacio belarusa remontuotu

  5. Monobloku, turbina, balkiniu tiltu.

    o kur geriausia pirkt? Prie manes uz 7 km isikurusi agrodetale prekiauja naujais belarusais bet ten sake prasti is musu kaimo du zmones dirba garantiniam tai sake nespeja vaziuot ir jau is gamyklos atvaryti buna apsitepalave. Gal kas pirko is ten kaip kokybe?

  6. nu del sitų penktos serijos bielkių tai ką žinau, dėl kamino šone ir kabinos 15k+ lt mokėti, nu kaip kam geriau, jeigu be paramos pirkti tai tik su mechaniniu siurbliu, su priregistravimu sunku nu bet traktorius pigesnis ir mažiau nesamonių, o kas turi tuos su elektronine įpurškimo sistema tai plaukus raunasi ir nori dėti atgal seną gerą ,echaninį siurblį, nu bet kaip kam geriau, jeigu tokį per paramą pirkti tai dar dasidėti ir vakarietį mažiuką pasiimti.

    ziurejau uz tokia suma is vakarieciu iseina zetor major 80ag  su krautuvu maciau kainuoja 33k e

×
×
  • Create New...