Jump to content

Mants7

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Mants7

  1. prieš valandą, mangud pranešimas:

    Kas čia jiems atsitiko? Sudigti sudigo, ir taip pat gražiai dauguma nunyko, stovi tik kvieciai kur ne kur neišale vasariniai....ka čia dabar sugalvojus :eusa-think: prakultyvuoti ir paseti vasarinius kvietrugius ant viršaus, o jei kokia čia neaiški liga? Nupūsti kokiais glifosatais, tada jau kultivatoriaus neuzteks, reiks kazkuo gyliau įdirbti.....gal patartumet ka

    IMG_20200328_121828_0.jpg

    Iššuto, pas mane taip pat. Kur veliau sejau , tie dar bando atsigavinėt.

  2. sveiki. įsigijau jd1085 . iškilo panašių bėdų su kratomaja lenta. paleidus kuliamaja visu pajegumu pradeda dauzytis priekyje. priekines gumas kaip ir perziurejau. radau po paziuokles skyvu guoli subirejusi. iki jo dar reikia nuimt viena gera guoliuka. turiu vargo su ju nuemimo nepazeidus. gal galit patart kaip juos tvarkingai nuimt? nes ant nivu tokiu neaptikdavau :) (mazai patirties dar turiu)

  3. sveiki. įsigijau jd1085 . iškilo panašių bėdų su kratomaja lenta. paleidus kuliamaja visu pajegumu pradeda dauzytis priekyje. priekines gumas kaip ir perziurejau. radau po paziuokles skyvu guoli subirejusi. iki jo dar reikia nuimt viena gera guoliuka. turiu vargo su ju nuemimo nepazeidus. gal galit patart kaip juos tvarkingai nuimt? nes ant nivu tokiu neaptikdavau :) (mazai patirties dar turiu)

  4. sveiki. įsigijau jd1085 . iškilo panašių bėdų su kratomaja lenta. paleidus kuliamaja visu pajegumu pradeda dauzytis priekyje. priekines gumas kaip ir perziurejau. radau po paziuokles skyvu guoli subirejusi. iki jo dar reikia nuimt viena gera guoliuka. turiu vargo su ju nuemimo nepazeidus. gal galit patart kaip juos tvarkingai nuimt? nes ant nivu tokiu neaptikdavau :) (mazai patirties dar turiu)

  5. Sveiki, norėčiau patarimo, maždaug prieš savaite miežius nupurškiau bamperiu, šiandien nuvykau apčiūrėt lauko ir pamačiau nekoki vaizdeli, laukas praradės spalvą. Ir miežiai manau kad ligoti. Kokia chemija jiems galėtu padėti už prieinama, protinga kaina ? :). Pradedantysis esu nelabai dar man viskas aišku... Ikėliu foto

×
×
  • Create New...