Jump to content

Wuolius

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Wuolius

  1. Gal prie to pačio apžiūrėjai ir LS PLUS 100 modelį ? Laikraštyje reklamuoja akciją dabar jam .... Iš Kauno esu, tai prilėkt biški toloka. Nuotraukas puslapyje mačiau, bet įdomu kaip realiai atrodo, kartais nuotraukose ne viskas matosi :icon-rolleyes:

    Apžiūrėjau beveik visus. Šimtinis atrodo gerai, kaip ir manasis :) tik ženkliai didesnis Ir aišku daugiau visokių funkcionalumų ( iš tų pačių 90 arba 100 perdarinėja ir į miško traktorius LS forest) ... Šiaip atrodo rimtas traktorius. Trūkumų nepastebėjau.

    Ačiū "ratuotas" už info. Pas juos puslapyje žiūriu kad praeitais metais dalyvavo Sprendimų ratas parodoje Kaune, tai gal ir šiais dalyvaus. Reikės nuvažiuoti apžiūrėti pačiam gyvai jei bus ...

  2. Pasišnekėjau, dar buvau nuvažiaves apžiūrėti. Jau rimtai apsisprendžiau pirkti R60, tikrai kokybiškas ir dar plius 5 metus garantiją duoda. Davė jau įsigijusių telefonus, tai visi likę patenkinti, tik vienas paminėjo, kad šiek tiek svorio kartais trūksta, bet man ne minusas.... dabar dar reiktų mažos puspriekabės, tai vėl paieškose :icon-rolleyes:

    Tai nereikia toli ieškoti. Toje pačioje Horo mechanikoje yra visokių puspriekabių :lol: PVZ viena iš mažesnių: http://www.horomechanika.lt/produkcija/puspriekabe-palms-trailer-pt350

    Reikėjo viską apžiūrėti nuvažiavus :icon-wink:

×
×
  • Create New...