Jump to content

automalonumas

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius automalonumas

  1. perdauk entuziazmo  viena hektara nukult uz 1600eur. man atrodo mesk tas mintis i sona ir nukuls kaimynas uz 60eur ir visi patenkinti

    Ne ne ne ,ne del 1 hektaro as ji imt galvoju.Pats truputi supirkineju technika,dabar ir zemes ukio.na patvarkau ir bandau pardavineti.bet va idomu ar toki kombainiuka nupirkus,veliau bent savus pinigus iseitu atgauti...?yra tas kaimynas,su volvo mazuciu atleks ir nukuls ya mano hektara uz koki 80 euru.bet man paciam idomu butu pazaisti su technika (niekad butent kombaino nesu eksploataves)

  2. Sveiki.cia toks vaikiskas klausimas iskilo :icon-mrgreen:  kaip manot,ar varta pirkti kombainiuka Claas compact 30.gana tvarkinga ir pilnai veikianti?siulo uz 1600 euru.pats esu visai nedidelis ukininkas,noreciau tik simet savo 1 hektara nukult ir parduot.ar neprapulsiu su tokiu pirkiniu...?

  3. Kad ir turiu visas galimybes geventi mieste,bet to nedarau ir nesiruosiu daryti.Kazkaip visada buvo miela laika leisti kaime pas senelius...o dabar kai ju beveik nera,as su mielu noru bunu tam paciam kaime :) kadangi nei vienas is pusbroliu-puseseriu ar dedziu ir tetu cia tiesiog nenoretu buti.Jie nori grazaus,svaraus gyvenimo.Man tai baisu.Nera tu vertybiu pas siuolaikinius zmones.Vien tik materialistinis poziuris i gyvenima.

  4. ka as galiu pasakyti,neteko su tokiu susidurti,taciau sia vasara man toki pasiule su kamaziniu varikliu,vaziuojanti.kaina buvo 4000lt.po ilgu apmastymu nepirkau (pats darbo su juo netureciau) kiek girdejau geras pravazumas,bet tepalai bega is visur.plius bedos su oru :)

  5. Mano mieli,siuolaikiniai tepalai i benzina buna keliu rusiu (mazdaug kaip masinose mineraliniai,pusiau sintetiniai ir sintetiniai) tad reikia ziureti i tepalo RUSI pvz sintetinis,toks tepalas turi savo spalva..tik neatsimenu kuria, gal zalia :) sita dalyka turi zinot pardavejai.Va paskutini karta pirkau stihl tepala,zalia kuri naudoju i husqvarna,pas atstovus sumoketa 39lt uz litra.man tai nemazi pinigai,bet tarkim pjuklui nuo to geriau bus :D

  6. Vyrai,pas mane beda biski kitokia.Lengvajam dyzeliniam automobiliui (common rail sistema) per purkstukus varo kompresija i lauka...purkstuku saibos naujos.beda tame kad negaliu stipriai ju priverzti,labai silpni varztai ir sriegio vietos,nes galva tai aliumine ir matosi ne karta sukineta.Ir mastau ka daryt,baisu perverzt,tai gal kazkuo patepus padetu kazkiek siu reikalu.

  7. Sveiki,neesu susidures su jumzais tad paklausiu patarimo :icon-question: siulo pirkti padorios bukles jumz ekskavatoriu,ir klausimas toks ar galima butu nusiemus strele ji perdaryt i paprasta traktoriu su hidraulika gale?kad veliau prireikus vel galima butu uzdet strele.gal kas zino ar dare?ir siaip ar is transmisijos,pavaru dezes kazkas skiriasi nuo paprasto traktoriaus?

×
×
  • Create New...