Jump to content

1200

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius 1200

  1. pagaliau susitvarkiau traktoriuka :) o visa beda buvo naujame siurblyje ir itrukes vamzdelis nuo siurblio i bloka kur eina.dabar spaudimas iskart uzkurus sukyla saltam 4su trupuciu siltam 3 rodo :) Isardziau ta nauja siurbli kur lytagroi pirkau tai tarp krumpliaraciu tokie tarpai kad geriau patilet o varantysis krumpliaratis paprastai uzmautas ant asies be jokio splinto zodziu pakraupes nuo tokiu detaliu

  2. reiks pasiryst nuimt ta paskirstimo dangti nors darbo nemazai ir atkreipt demesi i jusu mineta kanala nors kai keiciau ta siurbli nauju, buvau nuemes ta dangti ir tarpine nauja nupirkes uzdejau bet i tuos kanalus demesio neatkreipiau nes tikejau kad siurblio keitimas pasiteisins :icon-question:

  3. taip ir as manau kad tepalas turetu greit pasirod bet kad ten iki centrafugos viskas gerai kaiptik siandien buvau nuemes karteri prapuciau su kompresoriu sistema iki centrafugos skuduru uskisau kanala ateinanti i centrafuga ir pusdamas stebejau ar neleidzia per sujungimus.bet viskas gerai nieko itartino nepastebejau.

  4. kai pakeiciau ta siurbli nauju tai isvis nenorejo paimt tepalo sukau starteriu bet tepalas nepasirode tai pyliau per centrafuga tepala tada tik pagavo.o dabar praeina apie 10sekundziu kol pasirodo manau turetu greiciau paimt.Beja gal kas turit tokio traktoriaus tepimo sistemos shema butu idomu paziuret tepalo kanalus kur kas eina :icon-question:

  5. siurbli pakeiciau nauja vamzdelius iki siurblio ir virs siurblio perziurejau tarpines sujungimuose naujas sudejau manau kad ten viskas tvarkoi.Tik ant paemimo vamzdelio galo nebera to tinklelio kaskada nuluzo ir ismeciau bet jis manau tik stambiems nesvarumams sulaikyt o del paemimo tepalo itakos neturi.buvau nuemes centrafugos rotoriu ir sukdamas starteri stebejau kada tepalas pasirodis tai praeina nemazai laiko.

  6. Reiks pabandyt ta voztuva dar syki isardyt ir isvalyt gal pasitaisys kaskaip nesinori draskyt tu indeklu nes variklis tikrai nenudrostas tepalai laiku buvo keiciami ir siaip su tuom traktorium sunkiu darbu nedirbam.Dar kyla mintis jei indeklai pasinese vien todel,kad uzvedus suveluoja tas spaudimas ir variklis dirba kuri laika kaip ir be tepimo kad ir mazom apsukom.

  7. variklis sakyciau nesenas dar net 2000 motovalandziu nepradirbes traktorius pirktas buvo naujas irtik as vienas savininkas.jo sito voztuvo ir as ieskojau bet ant tos mano centrafugos jo nera centrafuga orginali ir niekad nekeista.bandziau paverst voztuva kur prie generatoriaus stovi spaudimas labai nezymiai padidejo.Pradejau mastyt ar nebus kaskas su indeklais.

×
×
  • Create New...