Jump to content

Kirminatorius

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Kirminatorius

  1. Na as cia paieskojau D-240 243 ir D-245 stumokliai ...svoris tas pats bet yra isemos isipletimui ...vakarietisku motoru visu sunkesni stumokliai kad atlaikytu apkrova netgi yra tepimas paduodamas kad ausintu stumokli .cia pasiskaitykit imetu nuoroda vieno rusu motoristo: http://www.yamotorist.ru/index.php/lich ... urbonadduv

    Cia nuoroda radau apie Cekiska grupe:

    http://czech-complete.ru/index.php/kontakty

  2. Sveiki gal kas turejot bedu su situo traktoriaus modeliu. Dingo trauka visiskai. Pakeiciau siurbly nauja nupirkau nieko . Pakeiciau visus purkstukus irgi nieko is ju tik 1 veike dbr visi dirba. Turbina veikia kas dar gali buti ?

    Gerb."Jonas1991" pagal tai kaip aprasei , tik ekstrasensas paciam atsakys , arba "man buvo taip" ir pan. .Keitei purkstukus , stendas buvo ? Tas pat siurblys ? Kuriasi kaip ? Kokie netraukimo pozymiai dumyja apkrovus a ne ? ir pan. konkretumo daugiau :) Vienas veik. purkstukas :) pries remonta ?

    Dzeiranoje nemelavo, cia rusiskas siurblys Jaroslavlio gamybos jei paziuresi ant lenteles bus pradzia 363....., o Ceku siurbliai yra Motorpal. Atskyriau is zemo slegio siurbliuko, jie skirtingi.

×
×
  • Create New...