Jump to content

remka

Nariai
  • Pranešimai

    82
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius remka

  1. Naudoju siemet zieminiams Yara Gramitrel, jau į hektara per tris kartus gavo 2,5l, ten sudetis tikrai gana stipri: Cu - 50g, Mangano 150g, Cinko - 80g, Magnio 250g ir visa tai viename litre :) palyginimui su Plonvit ekstra, kurio 1 l yra 3g Vario, 2 g Mangano, 4 g Cinko, 0 Magnio, manau cia tikrai svestas vandenelis :D

    Pagal skaicius tai manau neblogai, o kas prekiauja ??? o prie jo dar ka nors dejai ? Gal dar N 46 idet kokia 15 kg/ ha galima ?

    5kg Karbamido :) bijau deti daugiau jauniems augalams :D

  2. Naudoju siemet zieminiams Yara Gramitrel, jau į hektara per tris kartus gavo 2,5l, ten sudetis tikrai gana stipri: Cu - 50g, Mangano 150g, Cinko - 80g, Magnio 250g ir visa tai viename litre :) palyginimui su Plonvit ekstra, kurio 1 l yra 3g Vario, 2 g Mangano, 4 g Cinko, 0 Magnio, manau cia tikrai svestas vandenelis :D

  3. Sitonams ža­lin­gu­mo slenks­tis – 15-20 va­ba­lų 1 m2, kai žirniai dar ne­tu­ri 4 tik­rų­jų la­pe­lių. aisku sunku tuos vabalus suskaiciuoti, nelengva pamatyti. Jie kaip ir dauguma kenkeju plinta nuo lauko pakrasciu, uztektu pakrascius nupurksti :)

  4. Kame problema ? Zirniai vos islinde, ir jau visi lapai apgriausti . su kuo kovoti ir kokiu chemikalu purksti ?

    Sitonai apgriauzia :) 0,2l/ha Fastac ar kitokio kontaktinio ir ramu. Jei greitu metu pursksi zirnius galetum ideti ir molibdeno :)

  5. Taip žydi suvalkijos rapsai. Kai tik nustos lyti lysiu į laukus su fungicidais. Turiu dar amistaro, ar geriau neprasidėti ir nupūsti su Efilor ? Ką dar patartumėt pridėti prie fungicido ?

    Pigiausias pasirinkimas Orius 1l/ha, 50lt/l+pvm, toliau Juventus 0,7l/ha 63lt/ha+pvm, Efilor 0,7l/ha 90lt/ha+ pvm. uztektu ir oriuso, vienas is pigiausiu variantu. Purskiant rapsus fungicidu nereiktu nieko dėti papildomai ;)

  6. Ryt turbūt kvietrugius purkšiu Mustangu.Gal ką inovatyvaus, mandriau galit paiųlyt?Ar ta sausra ir +6 šilumos naktį nepakenks purškimui. :eusa-think:

    Gali pabandyti Biathlon 4D nauja herbicidą, hektarine kaina labai panasi kaip mustango :) tai tikrai butu naujausias herbcidas :D

  7. taip jau moksliskai kalbi :D nu tai cia paprastos pasarines pupos kaip pvz veisles : Fuego, Albus, Bobas, Granit, Nida ir taip toliau. Tu sėklų reikėjo anksciau ieskoti, na dar gali pabandyti Dotnuvos projektuose ar kur kitur kas seklas platina. Kitas dalykas, tos pupos jau turejo buti pasetos, nemanau kad beverta jas seti ;) tokiu laiku

×
×
  • Create New...