Jump to content

Tata

Nariai
  • Pranešimai

    260
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Tata

  1. Kokių firmų bepirkau- visų storis tas pats. Nėr te storesnių. Bandysiu lupt suspaudimo spyruoklę ir dadėt kokią šaibą  - gal per daug spaudžia.

    Taigi- nulupau ta spražiną ir pasirodo kad teisus ponas "ukaa" - šlicai sudilę kaptaliai , nes nulaužtas tepimo taškas ir velniai žino kada tepta. Lipt viens ant kito da nelipa, bet skersinasi. Taigi - kaista ir graužia diržą.Kur tuos griobanus diskus nusipirkt? Jei gausi - tai bus ne ką geresni...

  2. Lėkt ieškoti diržo nereikėjo - atsisiunčiau iš " Plasta e" Tiesa šiek tiek užtrūko su pristatymu- ale nereikė iki Kauno grūstis. Uždėjau. Kaip betampiau per visus galus - nu kaista zaraza :icon-twisted: . Kokiu minčių gal kas turit? Gal tie blynai reik keist? Išstačiau milimetro tikslumu- ir špyga taukuota :angry-banghead: Nebeišmanau ką bedaryt.

  3. Papyliau viską šaibom- guoliai kaip iš greičių dėžės , taip varančio škyvo apgailėtini. Pakeisim- gal kiek mačys. Nu o šlicai visai nieko- neturėtu jie te klynit ar ką...Kurioj Lytagroj pirkai? Beje kodas skirias- tinka 1200 ir 1250-tų . 1600 analogas 1650. Pas mane 0114136 o išmieros tai nežinau. Beje , diržas ar platus? Stovėjo tai kokių 3 cm. storio. Nivos tai gal visi 5 cm. o čia apverst tai vieni niekai, Kas liečia donorų - tai visi jie savo atitarnave ir nieko te geresnio nerasi...

  4. Nu blyn užkniso tas variatorius diržas ! Tik pradėjau šiemet kult ir vėl "pliastnujo" Toks jausmas kad viršutinis variatorius iššoko iš faskės. Be to - ar keičias te kokie guoliai ar kas te apatiniam variatoriui? Kur galima nusipirkt tą "Roulunds" diržą? Lupu šian viską lauk ir po žolinių lėksiu jieškot originalaus diržo.

×
×
  • Create New...