Jump to content

Zipasi

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Zipasi

  1. Sveiki. Gal kas susidūrė. Case 5150 traktorius dirbant ir susukus vairą atjungia viską ir pavaras ir darbinį ir pn šviečia lemputė . Hidraulinis siurblis galvojam kad yra geras. Nes prieš traktoriaus remontą viskas gerai buvo. Tvarkėm rankinį reikėjo skelti traktorių pusiau. . Keitem vairo zarneles dar . Galvojam kal kas papuolė ar užstrigo kompensacinis vožtuvas ar blokas ar kaip jis ten vadinasi jis randasi prie hidraulinio siurblio . Labai mažai informacijos apie šį bloką. Gal kas susidūręs su tuo blokų? Išvalyti galim ir mes patys bet ten yra reguliavimas. Kaip sureguliuoti neaišku. 

    187561A1Uc.jpg

  2. ok aciu. o tai jai pirks ne juridinis asmuo ta prasme  paprastas zmogus tai PVM sumoka jai juridinis tai nemoka  ir ta pvm neiskaiciuoja i kaina jai perki is pvm moketojo? ar sumoki visa kaina ir poto grazina pvm. kur tuos visus niuansus suzinot :D pvz pirks imone traktoriu uz 10000e is kitos imones vokietijoje ka reikia zinot ?:)

  3. Sveiki gal kas turi toki kombaina dronningborg 4000 ar panasu kaip juose perjungineti pavaras? praeita sezona nusipirkom. yra atrodo 3 pavaros sankabos nera visai. kaip juos jungti sustojus ar vaziuojant ? gal kas sugede pas mus nekaip neiseina suprasti . kartais iseina ijungti bet kita pavara bet gaunasi netycia ir antra karta taip pat neiseina.

×
×
  • Create New...