Jump to content

Hawa

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Hawa

  1. Sveiki, jau rašiau kitoje temoje, bet čia bus labiau " į temą". Auginu triušiuką, kuriam dabar menesis su puse maitinau daug zalumynu, taciau siame forume patare maitint sieneliu taip ir darau, taciau triusiukas negeria vandens nei is gertuves nei is dubenelio, bandziau prikist prie snukucio bet triusiukas i vandeni nereaguoja. Kodel taip galetu buti? ar triusiukam galima duoti pienelio?

  2. Sveiki,

    esu naujokė forume ir turiu vieną klausimėlį. Mano senelis augino kelis mėsinius triušiukus, kurie panašu, kad susirgo miksomatoze, viena serganti patelė atsivedė vieną triušiuką, kuriam dabar mėnuo, kadangi motina ir visi kiti auginami triušiai nudvėsė ir liko tik vienas mažiausias, triušiuką pasiemėme auginti bute, norėjau paklausti per kiek laiko gali pasirodyti miksomatozės požymiai? triušiukas neskiepytas, tačiau kolkas jokių požymių, kad jis sirgtų nesimato.[/

    quote]

    Sveika prisijungusi! Tikėtina, kad jau neužsikrėtė. Nebent kur kitur pagautų. Šiaip inkubacinis periodas 21d. Tokiam mažam be mamos atidžiai rinkite maistą. Nepadauginkite žalumynų. Neduokite kelių skirtingų vienu metu. Geriau duokite šviežio šienelio ir vandens. Čia tam įspėju, kad triušiukui skrandukas nesustreikuotų. Sėkmės auginant :icon-smile:

    Ačiū už patarimus, nes maitinau tai labai įvairiai taigi turėsiu omenyje, o dėl vandenuko, tai triušiukas jo negeria, gal dėl to, kad daug žalumynų valgo? esu įpylusi į gertuvę, taip pat buvau padavusi ir indelyje nei taip nei taip vandenukas triušiuko nesudomino :(

  3. Sveiki,

    esu naujokė forume ir turiu vieną klausimėlį. Mano senelis augino kelis mėsinius triušiukus, kurie panašu, kad susirgo miksomatoze, viena serganti patelė atsivedė vieną triušiuką, kuriam dabar mėnuo, kadangi motina ir visi kiti auginami triušiai nudvėsė ir liko tik vienas mažiausias, triušiuką pasiemėme auginti bute, norėjau paklausti per kiek laiko gali pasirodyti miksomatozės požymiai? triušiukas neskiepytas, tačiau kolkas jokių požymių, kad jis sirgtų nesimato.

×
×
  • Create New...