Jump to content

if_paulis

Nariai
  • Pranešimai

    178
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius if_paulis

  1. Sveiki sulauke sv. Kaledu.Ilgai svarsciau kodel pas tave pasaknio ligos,jai padarei viska, kiek as zinau ,kas sukontruoliuoja pasaknio ligas,belieka dar sitas varijantas;Kadangi musu mintys materializuojasi,o jus daug galvojate kad pas jus bus pasaknio ligos tam iseikvojat daug energijos ir jusu mintys materializuojasi.Kokios musu mintys toks musu gyvenimas ,aplinka,ir darbo rezultatai.Taip kad ko maziau negatyvo daugiau optimizmo ir pozytyvo.Tai mano nuomone ji nebutinai turi sutapti su jusu.Linksmu Kaledu ir Nauju Metu.

    :icon-wink:

  2. O kaip su sėjomaina?Česnakai gali gryžti i tapati plota gali ne anksčiau kaip po 3 metu svarbu kad 3 metus negali auginti daug daržoviu.Geriausia grūdinės,dobilai ,ankštinės,bet jau aš taip darau.

    Ten kur sodinau česnakus jie niekada nėra augę na bent 20 metų tai tikrai ne.

  3. Gal ne tiek iššala, kiek išdžiovina greičiau. Kai pas mane daugiau priesmėlis, daug ką sodinam "ant lygumos" nes kitaip išdžiūna.

    Dzionina ne tik saulė ir vėjas. Dziovina ir saltis. Lysveje daug mažiau pakenkema saknims nei vagose. Ne zieminems kultūroms vagos skirtos.

  4. Jei vietiniai "smulkos žuvelės" jiems nerūpėtų, tai jie ir nesireklamuotų viešumoje, ir nežaistų, kad parduoda česnakus po 20 kg., o dirbtų su "stambiais užsienio supirkėjais" ir ne kg, o tonomis. Be to, jei nesugeba su smulkesniais dirbti - ką tada kalbėti apie jų darbą su stambesniais supirkėjais...

    Jie dirba užsienio rinkose. Jie net nemato ką perka ir parduoda. Užsako pas kiniecius sumoka nuveža kitam užsakovui gauna saibas ir jiem px ant visko. Jiems gerai o mes čia š galim skęsti jiem nerūpi. Jie nesistengia net chemijos legalizuot.

  5. Ant sudygusiu pusę normos. Bet tada galima dukart. Prie 3 ir prie 5 lapo. Tik neuzsiraukit ant bamblio nes derlių per pusę nunesit. Bamblejimo stadija pasigooglinkit daug rašyt. Dėl vagojimo sutinku bet jei uzversi jau žalius lapus tai gali iškart uzart net nevarges. Visi bambleje skirtingai priklausomai kas kokia veislė augina.

×
×
  • Create New...