Jump to content

tokas

Nariai
  • Pranešimai

    79
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius tokas

  1. lovio ilgis 4m skyluyės pailgos staciakampes.pas mane snekas pakelia i antra aukšta tai šiukšės lieka ant perdengimo o švarus žirniai pro skyle keliauja i apačioje pastatyta priekaba,jei kombainas nerenka stambiu siukšliu tai puikiausiai tinka ir sėklai taip išvalyti zirniai,nes atsimeta skaldukai ir mažiukai.as savo pridaviau su 0,8 šiukšlingumu.

  2. su arpa gali tik sėklai prasivalyti,pasidariau našia ir efektyvia sistemele .zirnius su sraige keliu virsu is šnekio loviu apie 45laipsniu kampu zirniai čiuožia žemyn į priekaba,lovio dugnas iš 6 ir  5mm sietu. išsivalo visos smulkio sėklos ir skaldukai tame tarpe ir laukine aviža našumas toks kos šneko apie 15t valanda.uzvakar agrochema zinute siule 233.turiu 20t rezeva po 240 pristatymas plunges raj,gal ka sudomins i pm

  3. Taip, jei taip konkrečiai lygint tai dar vienas pvz, paimkim 140 nsx arba 150 hd, sudėkit pvz gera kabina ir amortizuojančia, ratus min 600/'', svorius, pakaba su darbiniu priekį, ir pabandykit už tokia pačia kaina ir su tokia pačia komplektacija tą nh kokios 6 serijos tiek pat ag nupirkti :D dar jei su hd lyginti tai reikia amortizuojančio tilto. Išeis, bet be viso to ka išvardinau, kam tada jo reikia..

    O šeip, ka norit ta ir pirkite ;)

    Čia ryškiai zetor vadybininkas arba fanatikas.To bertūko,kad už ''kirvio'' darbo aparata mokėt kaip už gera.

    kaina didelė ,mechaniniu siurblių nebeturės beliks konkuruoti pininfarin dizainu   :icon-mrgreen:

×
×
  • Create New...