Jump to content

Mariokas999

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Mariokas999

  1. Sveiki, nenoriu kurt naujos temos tad cia bandysiu patarimu sulaukt. Belarus 82 94m, imetus tarkim 4 ar koki3 begi traktorius lb soka i prieki, neina graziai atleist sankabos ir iminus atleidus sankaba ji gyrgzda. gal kas gali pasakyt kur begos? pareguliuot kazka reikia gal tik?

    pagal jūsų pateikta info pagal mane reikia reguliuoti diskatoriaus lapkutes.

  2. Beda tokia, pirkom telycia, grazus tesmuo versiuotis turejo uz poros savaiciu, tokia kudoka na bet kai versinga tas liesumas nesimate taip smarkiai, kita diena po parvezimo krito, rekiu ant vyru, kad parvezdami uzgavo ar sutraumavo. Drauge atejo ogi uodega sako ant pirsto vyniojasi, kaulu suminkstejimas, prasidejo kryziaus keliai.... nepakilus pradejo versiuotis istraukem versi na nepameluosiu kokiu 60 kg buliu, subliove tik ir viskas, masazavom uz koju laikem, bet nugaiso. Nera taip gaila kai nepriprates esi. Karvute atsistojo gal po kokiu 3 dienu, dar vis sulesdavom kalcio kai temperatura nukrisdavo, kad neisvirstu, jau lyg ir viskas gerai.... istino kojos priekine ir galine skirtingu pusiu, galvojom kad uzsigavo besivartydama nieko daktarui nesakiau tepiau visokiais tepalais galine lyg pagerejo priekine sutinus labai. Galu gale stovejo ede ir mano akyse susmuko, tas nutiko kokios trys savaites po to kai pakelem po pirmo kritimo. Vaziuoju pas daktarus pasakoju kas kaip, tai cia pulingas sanariu uzdegimas sako, pirkau vaistus Ceftonel kursa suleidau, kazkiek geriau, dabar vakar kursa baigiau Cobastano, kalcio po oda po 40 ml. Eda, geria viskas normaliai zvali zvalgosi, domisi viskuo, mane labai myli kai energetiniu priedu atnesu, prakiuro triju koju sanariai bega pastoviai puliai priekine koja dar sutinusi nes neissivale pilnai puliai, vis dar guli tai vartau nes i viena puse apsivercia o i kita ne, uztraukinau kaip bus taip tegu buna jei isgyvens tai telycia liks. zodziu beda tokia gal kas turit patirties ir patarimu kaip padeti ai dar pries antra kritima ainilo leidau, bet tas tai gal tik skausma apmazindavo bet negyde.Dar dabar suzinojau kad telycia pries vedima gal kokius du menesiu suplekusi siena ede, kai versi istraukem puse jos beliko, issekusi. Kaip padeti daugiau nebezinau, gal laukti ir viskas, gal kelti su virvem statyti kad nenusiguletu,zodziu laukiu patarimu.

    Iš savo karčios patirtis galiu patarti į ja daugiau nieko nebeinvestuot, jei jau atsirado pragulos,laibai lengvai galima pasigauti kraujo užkrėtimą.Buvo panašus atvejis gydėm, vargom, kiek nervu praradom plius dar apie 1000 minuso už gydymą bei vaistus ir vitaminus.

×
×
  • Create New...