Jump to content

Liudas_L

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Liudas_L

  1. Prieš 22 valandų, tadasjo pranešimas:

    O tai kur paskelbt turi kad bus parduodamas sklypas? Kiem zinau taip budavo su valdiskos zemes pirkimu, dabar jau ir privatus taip tures elgtis. Viskas tik del stambiu zemvaldziu ziuriu kuriama

    NŽT svetainėj yra. Kai su laikina įdeda tą skelbima dabar taip su nuosava. 

     

    Kažin dabar siuntinės laiškus kaimynam ar jau nesumatei nžt svetainėj ir tavo bėdos....

  2. On 2017-05-17 at 14:29, jevgenijus pranešimas:

    Aišku galima formuot rinką, bet tas labiau galioja garantuotos pasiūlos ilgalaikėje perspektyvoje sąlygomis. Žemės pasiūla akivaizdu eina link nulio. Kadangi naivuolis ūkininkas yra apribotas geografiškai, t.y. kėdainietis nepirks žemės kaži kur Prienuose, todėl yra mažos rinkos dalyvis, mažos rinkos su maža pasiūla. Naivuoliui ūkininkui užtenka turėt gerus lūkesčius dėl ateities, o jei dar lišna kapeika kišenėj.... ops, trukt už vadžių vėl iš pradžių. Rinkos dėsniai. 

    Ech gerai buvo, kai batonas Kamčiatkoje ir Kalingrade kainavo vienodai... :) 

    Klystat. Jei tik plota didelį įmanoma nupirkti ir nupirks kedainietis ir dzin jam tas atstumas. Pasamdys firma ar vietinį ūkininka jam tą žemę ir sutvarkys.

  3. Sveiki, naudoju akumuliatorini suktuka verzlerakti Ingersoll Rand jau gerus pora metu ir va is niekur nieko nebekrauna nei vieno akumulatoriuko uzsidega raudona lempute pakroviklyje.... Kam nors taip yra buve? Cia jau sakes batarkem? Ar pakrovejas pjauna gryba? :)

  4. Mano kolkas maza praktika su zindenemis, bet manau instinktai nugali... Buvom ir mes palike gamtai viska,zindene vienoj pievos vietoj versiukas kitoj, galvojom pamete mama  versiuka. Pasirodo ji  paslepe pati ir "liepe" nesirodyti kitiems. Stebint ja po keliu valandu zindene pati atejo pas ta versiuka is kito lauko galo jis pazindo ir vel paliko. Manau jos taip daro kol versiukas sustipres. Nes po keliu dienu jau versiukas lakste su visa banda.

  5. tai dar gal nuvezt buliu patiems supirkejams? Kainuoja siais laikas buliu uzaugint, o ne supirkejams po rajona perlekt ir apip*st ukininka :D  Jie gudrus tik maustyt, nepaisant ar viena ar 10 buliu siulai. Ir amzinai aiskina, kad gyvuliu labai daug, nors buna patys kambineja ir iesko. Rudeni uz 525 sverianti buliuka tik po 1,05Eur parase, nors sake mokes 1,3-1,4. Tai issikrovem. Siandien ta buliu jau pardavem. Tai laimingas, kad rudeni issikroviau,nes dvigubai uz ji isejo dabar, nei rudeni buciau gaves.  Svorio priaugo iki 670. O sumokejo po 1,60Eur. 1020 euru gavau. O rudeni tik 500 buciau gaves. Plius ismoka dar juk gausiu uz 60 dienu islaikyta. Svarbiausia, kad pasake jei 600 bus uzskaitomo, tai po 1,60Eur sumokes, tai taip ir pasielge be jokiu makaronu kabinimo. O ne kaip kiti, amzinai atvaziave musa kaina. Plius kur beskambinau daugiau, visur max 1,45 siule. Ir tai kazi atvaziave ar dar nemustu kainos, kaip dazniausiai budavo. 

     

    kas pirko?

  6. ES ir ne tik, žemdirbiai streikuoja, EK mato kad tikrai blogai, po kvotų panaikinimo, imsis priemonių vėl riboti gamybą. Tai jei kam atrodo kad bereikšmis laiko gaišimas, tegul pienu galvą išsitrina. Judėti reikia.

    Bet kol EK priims kazkokius sprendimus spes mus suzlugdyti :)

×
×
  • Create New...