Jump to content

mtz50

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius mtz50

  1. Matau, čia gvildenama problema apie MTZ posūkių relę, tai ir aš paklausiu - nusipirkom vakarykščiui MTZ-52 ir viena iš problemų yra neveikiantys posūkiai, tiksliau jie šviečia, bet nemirksi. Relė РС57, pajungiau kaip priklauso: Б - pliusas iš baterijos, СЛ - į jungiklį, КЛ - masė (tiesiai į korpusą arba per indikacinę lemputę), bet vis tiek nieko gero. Lemputės tiek priekyje, tiek gale po 21W, plius po vieną 5W kairė/dešinė lemputę kabinoje. Gal bus kokių minčių?

    jai posukiai dega tai posukiu rele gali but perdegus

  2. pasidariau posukius mtz 80 bet ijungus jungikli tik dega kaire ir desine.idejus reliuke ir nemirksi,kazkas su laidais negrei kiek supratau,vienas laidas turi ateiti is saugiklio i reliuke,o kitas nezinau is kur pajungti.i jungikli jungiasi po du laidus,du laidai jungiasi i lempute kiti atiena is lempuciu.bet nepadarau niekaip,kad mirksetu.gal galit padeti?

    mase is saugiklio turi ateiti i rele is reles i posukiu jungikli o is posukiu jungiliu i posukius

  3. Klaustukas gale Jums nieko nesako? Aš už tai kad jum patiem temos būtų aiškios, kad pavadinime temos ir rašytumėt ko Jum reikia o ne "daugmaž kažkas ton pusėn". Juk nėra taip sunku o kitiem iškart aišku, nereik lyst temon kad sužinot ko ten kam reik.

    kad klaustuko nepadejau tai turbut visa nakti nemiegosi tai ka taip sunku tau nueiti i tema ir paziuret kas kaip :icon-question:

×
×
  • Create New...