Jump to content

Vetukas2

Nariai
  • Pranešimai

    75
  • Prisijungė

Atsakymai kurių autorius Vetukas2

  1. Kaip viršelis laikosi? Žaliai viduriuoja, Labai gali būti, kad viduriavimo sukelejas kriptosporidija(pirmuonis), Nuo jos viršelių gaistamumas nėra didelis tik jie būna skurdukai. Yra keletas preparatų nuo tokio susirgimo man labai pasiteisinęs yra Parfor geremieji milteliai(baltic agro prekiauja). Ir reikia būtinai gydyti simtomuskai. 

  2. prieš 10 minutes , bmarius pranešimas:

    pirmi metai,kai auginam garstycias su ridiku zaliai trasai,ka rekomenduotumet pries ziema,suskust su diskiniu,suskust su noraginiu,suskust ir uzart,uzart,ar palikti per ziema nieko nedarant?

    Palik per žiemą, pavasarį pravažiuosi su lekštiniu skutiku ir sėt galėsi, jos labai gerai subyra po žiemos į trupinius, o žemė labai puri gaunasi, tai tiek pastebėjimų.

  3. On 2018-08-12 at 12:09, daraciute pranešimas:

    Gal galit patarti kokius vaistus girdomus su vandeniu, nes suleisti visiems praktiškai neįmanoma suleidau tiems kurie labai jau buvo nusilpę ir galėjau pagauti, o kosti dauguma gyvulių. Tiems kam leidau nuo kirminų taipat leidau ir penstrep 400, nes atrode kaip ir plaučių uždegimas beje tiems kam suleidau lyg ir pagerejo.

    Levomizolo grupės, jie dažniausiai girdomi yra ir nuo plaučiu kirminų gerai padeda. :) Komercinis pavadinimas Dehelman(veiklioji medžiaga levomizolas)

  4. prieš 30 minutes , Robertas08 pranešimas:

    Gal kas esat auginę hibridine veisle "popular"? Gal pasidalinsit įspūdžiais.

    šiemet rohan bendrovėje davė 1,8t/ha o popularas 3,6t/ha bet 9 dienom vėliau kėlėsi, nes rohan kūlė, o popularas dar žalias buvo.  Žiemojo 3 metus gerai, šiemet sakė bus pagrindinė veisle sėjama.

×
×
  • Create New...