Jump to content

karolis7

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius karolis7

  1. Aš tai katik apsiėriavusioms neduodu. Esu taip išmarinęs ėriukus kažkada pačioj pradžioj savo ūkininkavimo. Gaminosi per daug pieno. Ėriukai nespėjo išžįsti visko ir užsidegė tešmenys = ate ate ėriukai. Kai ėriukai jau sustiprėję ir kažkiek praauginti. Bent 3 savaičių, tai tada jau drąsiai galima. Ir tai stebint avių tešmenis.

    Čia šiaip mano pastebėjimas iš praktikos. Gal kiti su tuo nesusidūrė, gal čia tik man taip pasisekė. :)[

    sveiki,gal buvo mastitas?mano avis apsierevo turi 2 eriukus bet kaip zinodamas nutrauk norejau pieno biski kanalus pramiklyti,ziurau kad tesmuo kietas nutarem kad mastitas atvaziavo daktaras vaistu i kanala suleidom ir po 12val avis normaliai maitino eriukus :)

  2. ir reikia nepamažinti miltelių į vandenį, turi sudaryt 20 proc. Geriau yra Joseros Spezial, nes ten sudėtis geresnė ir krekenų įeina. Bet deficitas šie milteliai mūsų krašte, žinom tik Marijampolėje ir Kaišiadoryse. Jei kas dar žinot kur link pietų Lietuvos juos pardavinėja, pasakykit.

    sveiki ,milteliu jau yra ir lazdijuose Spezial new imuninis po 3kg 26lt girdziau pora kartu ir nieko eriukas jauciasi gerai , 60gr milteliu i 0,33lt vandens ,eriuko amzius 2sav.

×
×
  • Create New...