Jump to content

laimutis

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius laimutis

  1. Pas mane irgi atramos yra ir is virsaus ir is apacios ir dar is sonu prilaiko juosteles tokios kaip nuotraukoj bet supranti kalades buna visokios sakotos ar dar kokios jai i viena ta sparna kur i keturias dalis skelia labiau remias tai ir suka viska bet gal ir laikys 20 storio nezinau tas grederio peilis tai tik 10 yra man atrodo bet kietas

    Aš gaminausi peilį iš fūros lingės ( storis-20mm, o plotis- 100mm). Tik teko žaizdre atkaitinti, kad galėčiau ją ištiesint. Po mėnesiuko tikiuosi išbandyti.

  2. Sveiki, vikipedijoje radau tokius pasiūlymus:

    Kurklį iš jo gyvenamosios zonos išnaikinti yra sunku – „Decis“ (vabzdžių naikinimo cheminis preaparatas) tik kuriam laikui juos atbaido, tačiau vėliau jie vėl grįžta į tas pačias vietas. Vienas paprastas būdas yra rudenį iškasti ~50 cm gylio duobę ir ją prikrauti mėšlo. Kurkliai žiemojimui ieško sąlyginai šiltesnės vietos, tad ir įsirausia į mėšlo krūvą. Orams atšalus, duobę atkasti ir visą turinį paskleisti plonu sluoksniu. Kurkliai sušąla. Kitas labai efektyvus būdas – įsigyti cheminio preparato, kuris rusiškai vadinasi „Медведка“. Veiksmingesnis yra „Медветокс“.

    Dekui,bandysim, abiejais budais kovoti...

    Nesenai skaičiau žurnale sadovod i ogorodnik patarimą kaip naikint kurklius. Bobulė pasakoja kaip naikino juos savo darže. paėmė ir užtaisė stiprų tirpalą nuo koloradų (ji naudojo rusiškus, pas mus neregistruotus, incekticidus). Į tirpalą subėrė skaldytų žirnių (kiekis nuo ploto priklauso) ir per dien juos pabrinkino, o vakare išbarstė po lysves ir kurklių urvelius. Naktį jie užėdė šito masalo, o ryte beliko lavonėlius surinkt.

×
×
  • Create New...