Jump to content

nivistas

Nariai
  • Pranešimai

    337
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius nivistas

  1. prieš valandą, Rikis258 pranešimas:

    Tai susidėjau cilyndrus. Trumpinau nuo vidinės dalies (ištekinau sriegį). Gavosi, kad sutrumpinau 6 cm štoką (bendras išsitraukusio cilyndro ilgis gavosi 54 cm nuo obuolių centrų. Pajūngiau ant vienos šlangos, kad tik keltų. Leidžia ir kelia normaliai. Nepasakyčiau, kad sulėtėjo kažkas. Pakelojau lėkštes (apie 1120 kg), tai kelia ant laisvų apsukų ir net nejaučia.

    Nuleidus cilyndrų štokų ir salnykų netranko, nes jiems žemiau neleidžia nusileisti centrinis cilyndras.

    image.jpeg

    image.jpeg

    Aš ir turėjau problemą su c63 cilindrais man tai laužė apatines cilindrų tvirtinimo ašis kur tvirtinasi keturimis varžtais.O š toką trumpinai iš vidaus išardes cilindrą.

  2. prieš 58 minutes , jaunasis21 pranešimas:

    Mano pernai metų seklos norma 240kg/ha c2 laureate, 95% stambūs grūdai, jokių nuoskaitų

    200kg karbamidas

    200npk 8-20-30 (visos trašos dirvon) 

    7,5 užskaitinio, baltymai 11,3-12 , viskas į salyklą

    vasariniai miežiai ypatingai kai sausa nespėja daug krūmytis

    jeigu jau nupirkta salietra , tai geriau mes į dirvą prieš sėją. 200kg/ha

    Kaip iterpi trąšas prieš sėją,ar su barstytuvu ar su grūdų sėjamaja.

  3. prieš 5 minutes , gerasukis pranešimas:

    Naftrus veža iš orlean'o ir retais atvejais perka suomišką. Perkant tieksiai iš orlean'o visada bus pigiau, tik ten jau bačkos turi būti pagal feng šui pastatytos, kad atvažiuotų

    Kiek pirkau visada veža iš Klaipėdos yra dokumentai suomiška.

  4. prieš 7 minutes , M&M pranešimas:

    Vienąkart atvežė kitas tiekėjas kainavo 5k eurų - kuro siurblys, filtrai beveik visai technikai, tiek to gal kitur žolė ir žalesnė, aš neberizikuoju iš kitur pirkt...

     

    prieš 8 minutes , M&M pranešimas:

    Vienąkart atvežė kitas tiekėjas kainavo 5k eurų - kuro siurblys, filtrai beveik visai technikai, tiek to gal kitur žolė ir žalesnė, aš neberizikuoju iš kitur pirkt...

    Tas tiekėjas ima kurą iš mažeikiu naftos

  5. Prieš 1 valandų, M&M pranešimas:

    Ragaut neragavau, o traktoriai važiuoja, filtrai nesikiša, nešąla ir valio, man nieko daugiau nereik...

    Vizualiai užtenka pažiurėt,ragaut nereikia ir viskas jau aišku,turbut nesi mates suomiško kuro aš kol nepirkau suomiško ir taip pat maniau.

  6. prieš valandą, jaunasis21 pranešimas:

    Turėjau 3ha kur pasėjau 0,5t (3,4mln 09.10d) atrodė retas trūksta tankumo. Buvo juodų varpų. 9,5tha gavosi. Bet glitimas 21-22. Butinai mesiu karbamido pora kartų jai kitamet. 

    Nuo ko tos juodos varpos. Pas mane etanoje pora laukų kur prieš porą metų pievos buvo irgi yra juodų varpų.

  7. prieš 10 minutes , Marijus197 pranešimas:

    Pagal traktorių reikia ir padargus rinktis. Bielkiui 2.5m skutikas pats tas, tiek svorio, tiek dirbimo greičio atžvilgiu. O kiek yra kas prisiperka 2.7-3m skutikų ir 6 pavara vos velka, tada ir dirbimo gero nėra ir traktoriui sunku. Anksčiau būdavo, tik į bielkius turbinas susidės ir iškart 4 korpusus traukti. O paskui skundžiasi, jog dėžė nebeatlaikė, šlaunys trūkinėja, cilindrą iš tilto plėšia... :D Pats irgi susidėjau papildomus cilindrus, tai visą dieną atidirbus, kelia taip pat, kaip dienos pradžioje. 

    Ar dakota dejai,ar paprastus pvz.iš Lytagros.

  8. Prieš 2 valandas, BR pranešimas:

    Na pas mus aplinkui tik vienas tręšė prieš kelias dienas kai pašalę buvo ryte.mes dar kenčiam,dar ir šlapoka,nesinori maurot,nors ir rapsai ir kviečiai su miežiais jau stipriai vegetuoja ,naujų šaknų pilna ir tos šaknys jau nemenkos.Jei nebus sniego,tai antradienį ar trečiadienį ,kai ryte pašals,reiks lėkt kur sausiau su sulfatu,o jau vėliau su kasu.Salietros jau 3metai nenaudojam.

    Sulfatui sako reikia, kad būtų 15 šilumos.Aš pernai ir pirma sulfatą sėjau, kiti pirma salietra o po to sulfatą.Tai šiemet nežinau ką daryti,čia kalbu apie kviečius.

  9. Prieš 1 valandų, Dainius2121 pranešimas:

    Sveiki, žirnius sėjant dar prie pagrindiniu išmokų dasideda už baltyminius išmokos ? Pvz: buvo kviečiai, db bus žirniai tai prie tų visų išmoku kaip už kviečius, dar baltyminius pridėti skaičiuojant? 

    Tikrai taip.

×
×
  • Create New...