Jump to content

Birutė :)

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Birutė :)

  1. turiu 12 metų rusų ristūnę .Kumelė vardu Princesė ,10 metų gyveno aktyvų ,,sportininį,, gyvenimą.Dalyvaudavo lenktynėse.Netraumuota.

    Noriu žinoti kaip nenutukinti arklio , ir koks minimalus užimtumas arkliui? Kokio dydžio aptvaras leistų komfortiškai jaustis?Kokie rujos požymiai?

    Gal keisti klausimai ,bet man jie atrodo svarbūs :icon-redface:

  2. teko ravėti česnakų Iauką 30 a ( ne savo ,bet mėgstu ravėti) :eusa-violin: česnakai sodinti vagomis ,vienoje vagoje trys eiIės susodinta ,žemė - praktiškai moIis , mano ,,kapanėIą,, akimirksniu atšipo ,a kita ,,suėjo šupuIiom,, :lol:

    nepasitiksIinau pas tuos žmones ar toj ,,akmeninėj,, dirvoj užderėjo geras derIius :icon-question:

  3. oho :o tuomet šernus reikis vietoj pIūgų panaudot,ir išars ir išpurens ir varputį išnaikins ir buIves nukas :lol: ir mėsytė bus skani :eusa-clap:

    Na o jei rimtai ,tai turim bėdą su šernais

    berods ,,Titum,, ar ,,Titus ,, naudojom ,purškiau kuomet jau buvo buIvės sudygę ,apmažėjo

    o kaip teisingai paruošt naują Iauką?

    žinau kad reikėjo iš rudens suart,to nepadarėm,jei pavasarį ruošim ,tai prieš ,ar po Iėkčiavimo ,arimo ,akėjimo purkšt priemones varpučiui naikinti?

  4. ,,lipni medziaga ,, :lol::icon-rolleyes: paaiškinkit man blondinei,kas tai?

    nepykit kad ,, durni,, klausimai Jums pasirodys ,bet smegenėlėse yra neužpildytų tarpelių ,tai padėkit užpildyt :eusa-pray: Noriu žinoti ,noriu bandyti ,noriu daryti ,noriu džiaugtis pasiektu rezultatu :eusa-clap:

  5. o ar įmanoma išrinkti varputį?

    na nėra didelis tas mano laukas,bet vargo vakarienė......Pievą suarėm ,iškultivavom ,nudrapokavom ....klūpom rinkau baltas šakneles ,tąsiau tuos siūlus ......bet laukas kaip žaliavo taip žaliuoja,nu graži ta žalumėlė ,tik bulvių gaila ,net jas ,,perskrodė,, varputis.Jau ir šernai spjaus į mano daržą ,varys pas kaimynus :lol::eusa-clap:

×
×
  • Create New...