Jump to content

rycka

Nariai
  • Pranešimai

    1
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius rycka

  1. dokumentus isduoti turi teise tik oficialus veislynai. Tie dokumentai papildomai nieko nekainuoja, be to veislynas, parduodamas triusi, net privalo juos israsyt. As pirkdamas triusius is L5 del skubejimo nepasiemiau tu dokumentu, be to maniau kad ir nelebai ju man reiks. Bet po pusmecio paperasiau, kad pastu atsiustu ir atsiunte, jokiu problemu...

    Kazkaip ne taip tas zmogus kalba ... matomai suka kazka. Tuos dokumentus net ir orginalius bei tikrus jei parodytu, kas is to? Gi tie triusiukai gali but visai ne tu su dokumentais tevu... Normalus pardavejas pasakytu: "Jeigu nori pirkt, jei ne tai nepirkt, tavo reikalas."

    Taip pat ir 1 men. triusiukas dar labai jaunutis, jam dar su mama reiktu striksinet ... Parsivesi namo, gali sustresuot, nepatikt maistas ar dar kas ir padves jis tau... Mano galva reiktu pirkt bent 2.5 men.

    su lietuvos weislynu triusiu dokum galima s.... nusivalyt :D a te dokum?va cekai tai dokum tikrai gerus israso buna seneliu proseneliu tevai ir t.t..vokietijoj pirkdamas is parodu negauni dokum tik iwertinimo kortele,norint gaut dokum tai dar+butu apie 50/60eur

    Tai nieko nebesuprantu .... :( Tai tie dokumentai is Lietuvos ...niekam tike ??? tai mitras apie triusius su dokumentais -SUGRIAUTAS ?

    Tai kam tada aiskinti kad triusis su dokumentais ...? Tai cia vel eilinis zmoniu mulkinimas ?

    Nah..tie popieriai svarbu kokybe :D

×
×
  • Create New...