Jump to content

Aiko

Nariai
  • Pranešimai

    374
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Aiko

  1. On 2017-12-04 at 19:13, Biesas pranešimas:

    Sveiki.

    Priminkite prašau, kokiu būdu ir iki kokio slėgio užpildote plėvelės prispaudimo cilindrą. Jis ten oru pildomas. Pas mus pradėjo "neatmetinėti"

    Dėkui.

     

     

     

     

    Dar pasižiūrėk po apsauga,ten yra dvi spyruoklės fisuojamos nežinau kaip pavadint ,,skeltais pirštukais".Man buvo tie fiksatoriai nulūžę ir tada neatmetinėjo.Paprasčiausia neužtekdavo spyruoklės eigos.

  2. On 2017-12-07 at 19:39, Biesas pranešimas:

    Žiūrint per kokį laiką atsileidžia. Jei per parą, tai normalu. Jame juk oras laiko spaudimą o tepalo pagalba atlaisvinamas cilindro spaudimas. 

    O ar pats esi pildęs oru tą cilindriuką? Man labiau procesas domina.

     

    Paimi rankinę pompą,skirstytuve įjungi rankenėlę suspaudimui cilindro ir puti.

  3. On 2017-05-10 at 21:50, Liudas_L pranešimas:

    Kokia geriausia viela deti i stacionaru aptvara ? 1,2mm ar 1,5mm ar 2mm ? Pieva bus tveriama apleista, tad laukiniu gyvunu pamegta.

    Visalaik geriau storesnė.Tada nelaiko įzoliatoriai,sukom ir sustiprintus vistiek išlupa.Vielos nenutraukia tas gerai,aš aukoju įzoliatorius.

  4. On 2017-03-14 at 19:56, kestoxs said:

    Pas patį būgninis, su dirziniu 6 nustatęs buvau, bet sakau gal perdaug truputį pelėsio buvo vėliau presuotuose šiauduose su žolė,  ir vidurys tikrai suspaustas buvo, ta funkcija tikrai yra bet ir pats nebandžiau. O šienaini ant 9 ar 10 suki? 

    Pas mane diržinis,o suspaudimo laipsnių nekaitalioju.Rimtai suspaudžia,suspaudimas vienodas ar yra žolės ar ne.Bandžiau presuot daugiausia 19km/h,viskas ten gerai.Kadangi nepriskiriu saves prie tecnikos laužytojų normalus darbas 8-10km/h,pievos suprantama visos atnaujintos.

  5. On 2017-03-13 at 14:03, Biesas said:

    liuks kolega. ačiū. manau, kad ir su šienu be plėvelės per daug perspausti nėra gerai.

    Pas Welgerį yra tokia funkcija kaip minkštas ritinio vidus ar kažkaip panašiai skamba.Nebandžiau kaip tas atrodo, presuoju 8 lygiu iš 10,su šienu neturėjau bėdos.

  6. On 2017-03-12 at 22:08, tadasg said:

    Nežinau kaip senesni welgeriai, bet naujesniuose nėra bėdų su užsikimšimu - nuleidi arba peilius, arba stalą kartu su jais, prasukai, masė dažniausiai lauk iškrenta. Išlipęs pavalai ir užsidaręs stalą varai toliau. O presavo greitis visada priklauso nuo masės kiekio.

    Taip,presavimo greitis priklauso nuo pradalgės storio.Bet jei arklys rimtas labai jau mažas svyravimas.

×
×
  • Create New...