Jump to content

Egk100

Nariai
  • Pranešimai

    138
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Egk100

  1. Prieš 13 valandų, Rimelis pranešimas:

    Sveiki.

    Žadėjau parašyti traktoriaus remonto finalą. Praėjo nemažai laiko...

    Taigi, sankabos diskatorių tvirtinau kaip rodė katalogas  Dėjau 4 varžtus ir 2 veržles. Dar prie to paties remonto pakeičiau darbinio, palėtintojo - pagreitintojo diskelius, visus sandarinimo žiedus, žodžiu, dariau kaip sau. 

    Užvedus variklį, vibracijos nesijaučia, viskas kas turi veikti puikiai veikia. Tepalas niekur nebėga. Išbandytas ir darbinis velenas, suka gerai, stabdis irgi veikia. Tai va, patenkintas savo darbu ir rezultatu. Darbe traktorius labai patiko. Nustebino jo manevringumas. Žodžiu, liuks.

    IMG_20201119_124054.jpg

    IMG_20201119_124118.jpg

    O tai nuo ko dzerzge? Kiek kainavo remontas?

  2. On 2020-09-23 at 13:26, ausralo pranešimas:

    Laba diena,

    gal kas turite nereikalingą ir galite perleisti John Deere 3640 techninį žinyną. Turiu problemą su hidrauliką ir nerandu priežasties. Visi įmanomi filtrai pakeisti, visi siurbliai pakeisti. 

    Labai sunkiai sukasi vairas ir striginėja, hiraulika beveik nekelia (super lėtai), o jei duodi gazo visai sustoja. 

    Gal kas ką gali patarti? (Variantas į metalo laužą  - netinka :) )

    Mums buvo jd2850 vairo "danfosas" kiauras tai ir ko tik  nekeitem dėl hidraulio problemos(abu siurblius, žiedelius ant velenų)ir vis ta pati bėda.Reikia žiūrėti ką iš dėžės siurblys duoda,kokį kiekį tepalo ir po to jei tepalą paduoda reikia pasimatuoti slėgį ant priekabos pajungimo ką rodo.Pas mus buvo gal 50bar. Slėgio varžtas ant aukšto slėgio siurblio buvo užverztas tai kai sumastem uzglusinti padavimą i vaira, manometras ant priekabų padavimo uzsiverte iki galo 250bar. Pakeitem dafosa ir traktorius kaip naujas,o buvom išardė iki pusašiu,net visą dėžę pažere....

×
×
  • Create New...