Jump to content

mindaugaz

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Prisijungė

Atsakymai kurių autorius mindaugaz

  1. prieš 51 minutes , dariius 30 pranešimas:

    ne tik isdurti , bet ir ysipareigojimu prisieme su programu islaikymu. Reikia kokios tvirtos teisines pagalbos manau, ykurtume uz ukininku rinklevas  stiprius atstovus kurie kovotu uz mus tada gal trukteltu juos uz visas nesamones per europos institucijas nes dabar daro ka nori.

    Panasu kad gavom puokste apribojimu veikloje ir prisiemem isipareigojimu už pazadetas didesnes išmokas , o reziume išmokos bus mažesnes nei buvo angsčiau , o ukininkas liks durnio vietoje ir uz viska atsakingas, nes kas buvo patvirtinta ,pazadeta ir parasyta juodu ant balto eme ir pradingo, o isipareigojimai pasiliko, ir jie nekalti, esant tokioms ismokoms uz programas manau pavasari daug kas butu buve deklaruota kitaip

  2. prieš 34 minutes , ludditas pranešimas:

    Verslo planą reikia įgyvendinti vėliausiai iki 2022 gruodžio 31d. Mokėjimo prašymą reik teikti pasibaigus finansiniams metams. Taigi net jei ir įgyvendinsi verslo planą iki liepos 1d, mokėjimo prašymą pateikti  reiks pasibaigus metams, iki sekančių metų vasario. Ir tik tada jei viskas gerai ismokės likusią sumą.

    Yra jau kas ivykde verslo plana per 1 metus ir gave likusi 20% is pavasarinio saukimo 2019m

  3. prieš valandą, gerasukis pranešimas:

    Jūs galit sakyk ką norit, bet viskas vystosi cikliškai ir tas ciklas dabar eina žemyn. Tai viskas ką užtenka žinoti. Jei būtų 2000-2008 tai suprasčiau, tada ciklas tik prasidėjo visi puolė ūkininkaut, ES papylė "nemakamų" pietų ir visi puolė kaip mušės prie ššš. Bet tas etapas jau praeitis, dabar stagnacija, rusai, ukrainiečiai vieną dieną užverčia rinką pigiais chemizuotais grikiais , kitą dieną kviečiais, vėliau priveš ir pieno produktų o kai išmoks ir kiaules augint net ir mesos niekam nebereiks. Nors ir dabar gražbek skundėsi, kad kiaules į minusą parduoda... Šiuo metu tai skamba, kaip samokslo teorija, tačiau tas jau vyksta, užtenka tik apsidaryt.

    Šiandien laimingi tik tiek, kas turi nuosavos žemės, bei savo laiku susirinko visą bazę. Jie dar ilgai laikysis... O kiti su pavydu žiūrėdami į jų naują užsenietišką traktorių, galvoja kad ūkininkavimas aukso kasyklos. Ir tikrai taip yra ~ 200 ūkių. Kiti ~ 1000 nieko nestokoja ir gali sau leisti beveik viską. Tačiau lieka apie 150 000 ūkių kurie tuo negali pasigirti. Tai kam save apgaudinėti ir siekti neįmanomo?

    Šiuo metu Lietuvoje MMA 430€, kas per metus gaunasi 5160€

    Pasakykit man, kaip įmanoma sugeneruot BENT 5160€ PELNO nuo 10ha? Galima burt ten visokios daržovės bla bla bla visokį kitą bull shit'ą bet net tas uogas, gėles, daržoves ar pomidorus reikia turėt kur viską iškišt, saugot ir ne paskutinėj vietoje išmokt augint ir ar bent nutuokiat kiek kainuoja tai apyvartinių lėšų?

    Na zinokite jei is 10 ha nuosavos zemes neisivaizduojate kaip tokia suma sugeneruoti pajamu tada jau rimtai vertetu susimastyti kad gal verciau uzsiimti kita veikla, nebent zeme pelke ar smelis, bet ir tokiose zemese irgi yra kas auga ir pelna duoda, yra kas is tokio ploto gerai gyvena ir gali sau nemazai ka leisti, ukininkavimas toks pat verslas kaip ir visi kiti, viskas priklauso nuo gero vadovo, ukis klestes ar tik merdes

  4. Prieš 8 valandų, Giedriusas pranešimas:

    Juokaujat iki sudygimo :icon-biggrin: tokiu atveju isimtinais metais tik purskimas galimas juk veikimo teperaturos yra stompo ir fenikso skirtingos. Todel kai gali daryti pirma purskima labai svarbu isivertinti su kuo geriau. O paskutini purskima beveik visada darau men iki kasimo nes kitaip zoleje paskesta o ravejimui neturiu pinigu. Visada buvo ir bus pigiau nupurksti ir patresti nei samdyti gauja zmoniu ravejimui

    Kuom purskiate likus menesiui iki kasimo ?

×
×
  • Create New...