Jump to content

ice

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ice

  1. jauciosi stebimas :icon-mrgreen:  gal ir tipinis lietuvis , bet negaliu nepastebet to bardako kuris vyksta su ekologija mano kraste, paklausiau tik is smalsumo, neketindamas tuo uzsiimti, nes gerbiu zeme ir patinka man ji dirbt,malonumas uzaugint derliu, o ne but tuo parazitu kuris del ismokos uzzarazina laukus. 

    Dariau, jei esi be nuodemes - mesk akmeni... Pats supranti, kad visur visko yra. Nu neisi i seima su kalasnikovu teisybes ieskot?

    Visokiu yra blogybiu, net ir tarp ukininku.Net ir tavo kraste, jei dauguma negautu ismoku, kazi kaip ten ukininkautu ir kaip megautusi geru derliumi. Net tie garsus stambieji oi oi oi kokiu dalykeliu pridirba, kad gautu ismoka, kad tik praeitu patikra...

    Reziume - visi grazus, tik vieni sako, as grazesnis...

  2. ice rašė:

    Visi požymiai byloja apie tai, kad subyrės ES. Va, tada ir žemes atsiras į valias, nieks nesidraskys dėl išmokų. Džiaukimės, kad už šiuos metus kaip nors išmokėtų...

    kiek pamenu byrejimo pozymiai prasidejo nuo krizes pradzios .

    Kol nepatvirtintas naujas biudžetas nebukit tokie garantuoti.

    Jokio konkretumo ir,akivaizdu, jei ir bus susitarta mūsų pyrago dalis bus gerokai mažesnė nei tikimasi. Pati Prezidentė susitikime sakė, derybose svarbu bendras paketo dydis naujai programai...Supraskit, visą tą paketą raikysimės viduje t.y. didelį gabalą atpjaus atominė ir bla bla bla. Ar suprantat į kur lenkiu?????

×
×
  • Create New...