Jump to content

gbandinis

Nariai
  • Pranešimai

    1090
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius gbandinis

  1. prieš 13 minutes , PArty pranešimas:

    Viskas su jais ok. 11 metų atitarnavo be problemų nors žemės akmenuotos.

    O pati darba normaliai atlieka? Ar U arba T profilio butu daug pranasesni? Noragini pasidarem, reik volo. Toks pigiausiai pasidaryt eitu, kad juostom tankintu dirva. Vuena spyruokle 22 eurai, tai nebaisi savikaina gautusi. 

  2. prieš 18 minutes , caper pranešimas:

    Na panašu, kad šiandien vel kilimas prasidejo

    Velniai zino kiek cia laukt. Senas derlius neparduotas dar. Norisi isspaust maximuma, bet nebutu taip, kad daug norint, nusvilusiu uzpakaliu likt. Dujos pakrito, nafta ir, tai baisu, kad grudas nekristu. Brango diena is dienos dideliais suoliais, tai vis laukiau. Bet tada pakrito :icon-smile:

  3. prieš 1 minutę , Planetarke pranešimas:

    Pernai sėjom 04-16. Į gryną smėliuką. Buvo žiauriai šalta, po savaitės prisnigo. Neprisimenu kiek laiko dygo, bet 10 dienų neužteko tikrai. Žiūrėjom, žiūrėjom, laukėme kaip saulės patekanylt kol sudygs. Sudygo, užaugo kaip ir visada. Šiai dienai sakyčiau oras panašus tam, kuris buvo pernai tuo metu, tik šalnų naktį nebuvo, dabar dar ryte žemė pašalus. Ar tikrai reikia kovo antroje pusėje jau skubėti? Klausk apaštalų. Aš nesėčiau, laukčiau dar šilumos, prichologiškai lengviau laukti kol sudygs.

    As ir nesiruosiu labai skubet. Tiesiog, pries kelis metus kovo 22 padejau avizas. Sejimo dienom buvo lanai grazus oras, silta. Tada atsalo, dygo 3 savaites. Bet derlius buvo ispudingas. Tad uztatai ir dabar kyla minciu paset. Bet vat tos salnos, anais metais to nebuvo. 

  4. prieš 22 minutes , ramas 1 pranešimas:

    Tikrai nemaziau ,bet rodikliai ispudingi ,kad ir gulinti pernai extra ,tonazas is dvieju skaiciu .Taip rasau ,kad neklaustu ar su siaudais :icon-smile: ,siemet 1 klase virs 7.Gal tu mokesi ja sutrumpint ,man nesigauna :icon-biggrin:.

    Dabar tik daskaiciau kiek kulet. Bet idomiai, kad taip gula pas jus etana. Pernai ir turejau lauja, kur po 7 dave, jokio trumpinimo rimto, visi status ir gan zemi. Uztatai labai patinka etana. Nuveziau megini tyriman, tai ekstra rodikliai. Saikas net 79,9 hektolitro, nors dauguma siemet apie 72 kulia

  5. prieš 25 minutes , ramas 1 pranešimas:

    Etana labai neblogai ,net ir siemet .Pernai visa gulejo ,siemet beveik. 3 trumpinimai.

    Kokius derlius kulet, kad taip isgule? Pavasari tik ccc litra daves etanai. Azoto veiklios apie 150 gave, geriausias laukelis 6,5 atidave tonos, kituos kiek mazeliau, bet palyginus labai zemi ir nei lopinelio nesugulusio. 

  6. prieš 7 minutes , voras pranešimas:

    Negaliu atsakyt, nes kitos veislės neturiu.

    Bet užauginta su su trąšom, fungicidais ir reguliatoriais. Derlius geras, ypač į žemę atsižvelgus

    Joa, paskaites tema pastebejau, kad rimtai auginat pilna programa taikant. Tiesiog buna kai kuriu avizu veisliu derlius geras, bet grudas menkutis po lukstu, kaip kmynas koks. O kitu veisliu, kaip vat scorpion, isluksteni, tai viduj grudas kaip rugys koks, stebetinai didelis. Ir pati aviza tokia apvali, pilvota. 

    Jei butu galimybe kada, imeskit avizu grudu nuotrauka is arciau fotografuotu. Buciau labai dekingas. Nes skandagros puslapy aprasa ziurint, tai saiko svoris labai geras siu avizu parasytas, didesnis dar net uz scorpiona. 

×
×
  • Create New...