Jump to content

juuraa

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius juuraa

  1. Štai ir mano derlius. Man labai gaila, kad aš pasitikėjau ūkininku ir nusipirkau iš jo česnakus, kurie visai kitoki negu mano seniai auginami savo reikmėms. Gal jie ir neblogi. Jie daug ankstyvesni už mano. Ir išvaizda skiriasi. Mano stori kotai ir be kastuvo neišrausi. Mano česnakai pirmoje nuotraukoje apačioje. Maniškiai turi apie 7-8 skilteles, o pas pirktinius daug skiltelių, bet jie mazesni už manuosius :(:icon-redface:

    post-10648-141521809956_thumb.jpg

    post-10648-141521809961_thumb.jpg

  2. Parveziau ir as mamai lauktuviu, vertinkite, kritikuokite, peikite, aptarinekite... Siandien rauti.

    Pasirodo ant vienu zaginiu galima sukabinti derliaus is 3 aru. Dar karta dekui tau Laimonai uz ideja, sitiek vietos sutaupei. O kriksto dukra tuos zaginius pavadino " sleptuve nuo vampyru" :lol:

    Labai gražios galvutės,

    noriu paklausti as pernai pirkau česnaku seklą iš ūkininko, bet nepaklausiau veislės. Dabar kiek žiūrėjau tai galvutėj daug skiltelių, bet vieni iš viršaus balti, o kiti violetiniai. Nesuprantu ar čia sumaišyta sėkla ar jie turi būti tokie. Šį savaitgalį kasiu gal nufotkinsiu, tai bus matyti

  3. Laimonai,

    as tai galvoju nesti ant sietu su visais kotais. O kaip jus risate tuos cesnakus? gal koki buda greitesnio risimo galite pasiulyti?

    kogero patogiausia rist butu su spagatu nuo kitku, paimei cesnaku kilpa padarei ar dar geriau dviguba ir viskas.

    radau internete kaip zmones juos dziovina suristus.

    cia po du pedus surista ir tiesiog uzmesti ant karties, vienas pedas i viena puse kitas i kita.

    cia gera ideja ateiciai

  4. sveiki visi darbininkai, kurie turi laiko česnakams, as siemet irgi bandau auginti, bet del laiko stokos truputi apleidau zolytem. Pas mane labai auga galinsoga lygtai taip ji vadinasi nezinau kaip isnaikinti ja. Tik nuravi po savaites pilna mazu. Po dvieju savaiciu jau dideles, o dar lietaus uztenka. kazin kaip cesnakai tokiose zolytese ar nesupus. Purksti nenorejau. Galvos buvo jau nemazos.

    Turiu ta pačia problema,šiemet ji kaip ir pliusas žemė sausesnė ten kur jos yra nei ten kur jos nėra,ji greit nutraukia drėgme taip kad nesupus , šiandien dariau kontrolinius kasimus rezultatais patenkintas :eusa-dance:

    aciu, ramiau pasidare

    :eusa-clap:

  5. sveiki visi darbininkai, kurie turi laiko česnakams, as siemet irgi bandau auginti, bet del laiko stokos truputi apleidau zolytem. Pas mane labai auga galinsoga lygtai taip ji vadinasi nezinau kaip isnaikinti ja. Tik nuravi po savaites pilna mazu. Po dvieju savaiciu jau dideles, o dar lietaus uztenka. kazin kaip cesnakai tokiose zolytese ar nesupus. Purksti nenorejau. Galvos buvo jau nemazos.

    Turiu ta pačia problema,šiemet ji kaip ir pliusas žemė sausesnė ten kur jos yra nei ten kur jos nėra,ji greit nutraukia drėgme taip kad nesupus , šiandien dariau kontrolinius kasimus rezultatais patenkintas :eusa-dance:

    aciu, ramiau pasidare

  6. sveiki visi darbininkai, kurie turi laiko česnakams, as siemet irgi bandau auginti, bet del laiko stokos truputi apleidau zolytem. Pas mane labai auga galinsoga lygtai taip ji vadinasi nezinau kaip isnaikinti ja. Tik nuravi po savaites pilna mazu. Po dvieju savaiciu jau dideles, o dar lietaus uztenka. kazin kaip cesnakai tokiose zolytese ar nesupus. Purksti nenorejau. Galvos buvo jau nemazos.

×
×
  • Create New...