Jump to content

arcturus

Nariai
  • Pranešimai

    73
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius arcturus

  1. Kaip manot, ar LS 100 lygiavertis su Belarus 952.3 ? Ir apskritai LS versus BELARUS,- Kokie abiejų pliusai bei minusai ? Kaip su dalių kainomis ir jų gavimu ? Kiek žinau belarusui gauti detalių tikrai nesunku, o kaip su LS ?

    ziurint kokiems darbams tu lygini? ir kokius dalykus lygini. daliu servisas sake kad turi ir kainos sake panašios kaip belarusu

    Jei pirksiu naują artimiausiu metu, tai kinkysiu į visus darbus kuriems reikia daugiau jėgos, presuosiu rulonus ir jei prireiks arsiu žemę.

  2. čia nuima ir pluoštą ir sėklas su mažiausiais nuostoliais, nes jei kulsi sėklas su kombainu, ratai išmindžios dalį stiebų(čia ne miežiai kokie, kulsi sukėlęs kederį iki pat viršaus).

    Tai ką, sulaukėm leidimo, bet ką su juo daryt nežinom ;D

    labai jau daug investicijų reikia :icon-neutral:

  3. Taigi, jau uždegta žalia šviesa ir auginti LEIDŽIAMA !

    Gal kas žinote kur įsigyti sertifikuotos sėklos ? Kokios kainos ?

    O dėl perdirbimo žinoma problema akivaizdi, gal kas domėjotės kur galima įsigyti kanapių aliejaus spaudimo techniką ? Nes manau sėklas galima nukult ir su paprastu kombainu :)

    numesk straipsni ar istatyma :)

    Girdėjau per žinias ;D

  4. Taigi, jau uždegta žalia šviesa ir auginti LEIDŽIAMA !

    Gal kas žinote kur įsigyti sertifikuotos sėklos ? Kokios kainos ?

    O dėl perdirbimo žinoma problema akivaizdi, gal kas domėjotės kur galima įsigyti kanapių aliejaus spaudimo techniką ? Nes manau sėklas galima nukult ir su paprastu kombainu :)

  5. negi sudetinga nusipirkt tu pesimo pirstu cia LT arba pigiau per ebay.com atsisiust, paimt koki plasmasini kubiliuka, isgreziot skyles, sukist tuos pirstus ir padaryt kad dugnas kubilo atskirai suktusi ant bet kokio variklio, kad ir ant variklio is senos skalbenkes ar pan. :)

    "Vargas" sukonstruot si aparata butu panasus kaip nupest 10 vistu su tuo jusu graztu. :)

    Zinoma, del keliu vistu gerai ir tas graztas, kaip kad gerai ir jas rankom pest be jokiu investiciju i iranga. :eusa-shifty:

    Pritariu :icon-rolleyes:

  6. 20 tūkst. už ponį? Žiūrint kokį. Gal ten kalba apie jojamuosius, sportinius? Jie kitokie nei šetlando, o šoka tikrai nemažus aukščius.

    Tikrai nežinau, todėl ir teiraujuosi, o kokiom kainom ten superka paprastus ponius ? ir apskritai ar paprasta ten tuos ponius parduoti ?

  7. pasakyk, kad pas kitą suprikėję pereisi :) greitai situacija pasikeis :D

    o kitas variantas pasikviesti specialistus kad atliktu metrologinius skaiciavimus ir su kalibruotu matuokle,, iš naujo :)

    Tai tas "vėjo pakėlimas" ir būna toks, kad pasakai pereisi pas kitus ir pan. bet jau tai ima nebeveikt ;D neseniai sakambinom į vilkyškių centrą, sakė pažiūrės kame reikals... Su ankstesniu pieno supirkėju buvo panašiai, kai tik pereini pas naują, viskas ok, rodikliai sutampa, bet po kelių mėnesių situacija pasidaro analogiška. Tai ką mano metalinė liniuotė išsikalibruoja, o po to stebuklingai vėl susikalibruoja ? ;D

    Čia ilgai jais pasitikėjom dar, o va vakar kai atvarė paimt pieną, pasižiūrėjom turim 500l+, sakom nu davai pilkis matuokis, susimatavo - rezultatas 300l+, tai vairuotojas ėmė blaškytis, sako čia kažkas netaip, pradėjo kažką skaičiuot ir galiausiai užrašė tiek kiek buvo mūsų pamatuota...

    Žodžiu jei šalia nestovi ir nežiūri įdėmiai tai užsirašo jie kaip jiems geriau...

  8. Sveiki, nuolat susiduriam su vilkyškių pieno nusukinėtojais, nuolat nusukinėjami skirtingi kiekiai tai 30l tai 50l, na įvairiai, kartais netgi dar daugiau ir neina įrodyt savo tiesos... Aiškina jie, kad jų matuokliai taip rodo ir viskas, tai ką mano matuoklio lyniuotė keičia parodymus arne ?? Kad dar būtų elektroninė tai sakyčiau gal grybą pjauna, bet tokia nėra. Juokingiausia, kad kartais kai labai pakeli vėją jų rodikliai ima rodyti tiek kiek rodo mūsų rodikliai, bet čia tik laikina priemonė... Jau užkniso juodai !

    Kaip jūs su tuo kovojat ?

  9. jai geras tai ir verta,aisku dar pasilauzyk,sakyk paskutiai pinigai,paverk ir ziurek dar nuleis :D

    bjaurybė ten tikras, perspejo iškart kas turėją reikalų su tuo pirikūpu, kad nenuleis, bet vistiek bandžiau paverkt ir nk... nei lita neleidžia, tipo sako jei už 10k kanors pirksi tai gal ir bus galima biški nuleist... Ten pas jį kaikuri technika po 3 metus prastovi kol randa jis pirkėją, bet nenuleidžia niekam...

×
×
  • Create New...