Jump to content

zabulas

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius zabulas

  1. Gaila, bet man šašlykai dar nepavyko. Visaip bandžiau ir marinavimo būdus ir mėsą rinktinę (pačią minkščiausią) dėjau- vistiek kieti. o vat kepenų šašlykai man patiko (manau patiktų visiems kam patinka kepenėlių patiekalai) Suprieskoniuoji mėgstamais prieskuoniais ir ant iešmo.

    Visos sriubos tradicinės lietuviškos gaunasi super - vyras kaskart perklausia ar tikrai aviena ? Svarbiausia taisyklė virti ilgai ant silpnos ugnies.

    Gal kas gali pasidalinti ne tradicinės sriubos receptu . Reikia pamaitinti nemažą būrį žmonių, charčio jau kažkaip pabodo, noris išbandyt kažką naujo. iš anksto dėkoju

    http://skaniausi.net/sriuba-surpa/ 

  2. Praeini kursus savgynai nusiperki šautuvą savigynai ir atėjus vilkui pasinaudoji šiuo punktų:

     

    4. Ginklą asmuo gali panaudoti ir prieš gyvūną, keliantį pavojų gyvybei ar sveikatai, taip pat norėdamas pasikviesti pagalbą ar perspėti.

     

    O bet tačiau neprisedėsi tu kekvieną vakarą prie tų avelių ir neprisaugosi jų ir vilkai labai gerai jaučia žmogų taip kaip jų medžioklė yra viena iš sudėtingesnių.

  3. Dabar toks klausimas kaip taip yra, buvau deklaruoti plotu ir suvedus duomenys kompiuteryje išmetė lentele, kad atitinku pagal viską "Jaunojo ūkininko programai", nors NMA darbuiotojojai teige kat aš jau pernai esu deklaravęs ir į paramą nepretenduoju, bet darbuotojas deklaravęs man negalėjo suteikt daugiau informacijos tik, kad sakė neseniai buvo kažkokie pakitimai. Tai kas ką gal daugiau žino apie tai?

×
×
  • Create New...