Jump to content

cuckoo

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius cuckoo

  1. Pas mus i ukininka ziuri kaip i pati zemiausia visuomenes sluoksni kartais net kaip i atsilikusius (aisku ne visi taip mano) nors istikruju jie musu sunkaus darbo deka turi duonos, mesos ant stalo :)

    Bent jau kol mokiausi mokykloj, tai visi bendraamžiai galvojo, kad mano tėvukas vaikšto visas mėšlynas ir kad nėra baigęs net vidurinės :) Ir pagarbos labai mažai buvo ir yra... Bet manau greitu laiku žmonių mentelitetas pasikeis ir kaimietukams pradės pavydeti :)

  2. Nenoriu aš čia nieko įžeist, bet matuodamas žeme daug laiko pas žmones praleidžiu. Taigi pastebėjau, kad apie kaimo žmogų yra susiformavus nelabai gera nuomonė. Bet žinios apima tik rajoną mano gimtą. Kokia situacija kitur?

    Na mano rajone yra visokių žmonių ir visokių nuomonių. Bet jeigu nuvykstu į miestą ir pasakau, kad esu iš rajono, gyvenu vienkiemy, tai dauguma pavydi... Bet kai pasakau, kad šeima užsiima ūkininkavimu, tai dauguma iškart nurašo, nes nesupranta nei koks ūkis nei ką. Bet čia liečia mano bendraamžius miestiečius, kurie dar nėra subrendę tai nuomonei, kad gyvenimas kaime yra gėris :)

×
×
  • Create New...