Jump to content

roswis

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius roswis

  1. Gaminu siektiek. Pernai pasigaminau 20l vynuogiu vyno, symet svarstau dar daugiau gamint. Bet svarstau apie galimybe pardavinet vynuoges didesniais mastais, kad kazkiek ir uzdirbt butu imanoma. O del zemes tai puikia vieta turiu. Visi 5 hektarai ant slaito i pietine puse , is siaurines puses miskas, zeme- priesmelis. Tesiog puikios salygos tik reik surast kut pelningai padet vynuoges is 5ha ir valio :D

  2. Yra pakankamai geru isvesta veisliu kurios atlaiko gan dideli speiga: Marechal Foch -30; Rondo -24; Regent -26. Manau tokioms veislems siltnamiai nebutini, rudeni apkastum siektiek durpem ar agroplevele uzdengt ir perziemotu. Cia kur pavardinau tas veisles tai tik raudono vyno gmybai tinkamos, valgymui butu kiek rugstokos. Kaskaip mane traukia vynines veisles, o ir vynas skanus. Vis ne is parduotuves actas su spirito tabletem, dazais ir kvapikliais. Zinoma yra isvesta ir puikiu Lietuvisku veisliu kurios net ir -35 saltuko atlaiko.

  3. Gal yra kas užsiima vynuogių auginimu? Auginat vynines ar desertines vynuoges?

    Auginu daugiausiai desertines vynuogių veisles , bet turiu ir keletą vyninių veislių . Turiu virš 50-ies vynuogių veislių , skaičius keičiasi , nes rudenį nepatikusias iškasu , o pavasarį sodinu kitas :eusa-dance:

    Aha.. o produkcija turbūt suvartoji namuose?

×
×
  • Create New...