Jump to content

dainiusa

Nariai
  • Pranešimai

    53
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius dainiusa

  1. ar kas auginate Hyla triusius? kokie atsiliepimai apie juos? Augimo skaiciai, ka raso hyla veisejai cekijoje zinomi, tik kodel nera pas mus ju daugiau auginanciu.Paziurejus kainas, ka parduoda veislei pas mus, tai panasi tiek zelandu, tiek kalifornu.tik ar tikrai cia galima nusipirkti tikrus Hyla, kad ir jauniklius is parients linijos.Kokios jusu nuomones ir tikri susidurimai?

  2. Kaip ir anksciau esu pastebejas ,kad cia visi nori gauti informacijos o dalintis savo pastebejimais ... niekas nelinkes . Tad manau ,kad nelabai as cia turiu ka veikti :) .

    teisingai pasakyta.Lietuviskas budas, as zinau, kitiems..... Tad jei nori gauti informacijos, eik i rusu foruma, jei nori pasikandzioti - i lietuviu foruma.

  3. uzsisakiau panasu is ebay, tai matysim ar geras, kainuoja 15$ su atsiuntimu, atsiuncia per menesi, o temperaturos paklaida raso, kad 0,5 laipsnio

    Pazystamas ir toki atsisiunte, tai galiu pasakyti,kad:

    termostatas isijunks/issijungs 1 laipsnio tikslumu "zingsnis". o ne 0.1 kaip raso.

    tikslumas 0.5 laipsnio yra tai, kiek jis tiksliai rodo, o ne 'zingsnis'.

    Su juo temperatura reguliuoti galesite tik 1 laipsnio tikslumu.

    Siaip dirba gerai.paprastas.Tik noretusi jautresnio( ne 1 laipsnio)

  4. taip as pirkau si kuris stovi paveikslelije,veikia liktai labai gerai parodys kai isiris mazylei bus matyti,jis naudojimui labai paprastas,jei toi pat zadat usakyti pigiau as dar viena pasimsiuzadat

    bet jo tikslumas 1 laipsnis, ne 0.1 kaip jus rasete.Nustatyti temperatura ar galima per kableli su situo reguliatorium?

  5. Sveiki, buvau užsipirkęs šių valdiklių. Gan tikslūs ir patogūs naudoti. Galima šildyti bei pajungti ventiliatorių aušinimui. Pats sau užsakinėsiu šį mėnesį, galėčiau užsakyti ir Jums jei domintų. Kaina 65LT.

    zingsnis 1 laipsnis, ar dar reguliuojasi?Nes jei zingsnis 1 laipsnis, nustacius ant 38,tai jis issijungs, o ties 37 isijungs.Tai vidurkis temperaturos gausis 37.5.

    Tai su juo nesigaus padaryti vid.temperaturos daleiskime 37.7.

    Kaip daryti?Ar nusistato virsutine temperatura per kableli?

×
×
  • Create New...