Jump to content

zumbo

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius zumbo

  1. tai taip tik as apie tai kad rudeni neuzari o palieki kitiems metams ir augini seklai.Kokiu papildomu irodymu be produkcijos relizavimo dokumentu dar reikia?

    Kas del soju tai as isitikines kad bus ta pati istorija kaip ir su garstyciom ses kas nori kuls tik durneliai.Jau maciau skelbimu keleta kad perka soju sekla o perka tie patys kurie garstycias dar pardavineja:Dtai cia aplamai durnas reikalas padarytas matyt kaskam taip reikia viena ranka nusodina kita toliau ta pati leidzia

    Pasiskaityk čia

    http://tar.tic.lt/Default.aspx?id=2&ite ... 94DD4C21E7

    Jei augini belia kokia sėkla tai nereiškia, kad ten yra sėklinis pasėlys, tu turi jau bent sertifikuota sėkla pasėti

    O kodel tada raso:

    Akto numeris: 1A-57

    Registro kodas: 107233SISAK0001A-57

    Priėmimo data: 2007 m. gegužes 3 d.

    Akto rūšis: ĮSAKYMAS

    Institucija: Valstybinė sėklų ir grūdų tarnyba prie Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijos

    Akto būsena: NEGALIOJA

  2. nevelnio neapsirinku, nieks nebegamina( na nebent afrikoje) kombainu su platforminiu kratikliu, o va lietuviai sako kodel ne, jei JF gamino tai mes gaminsim toliau, juk nukopinti lengviausia

    Dabar tai ko gero kad ir negamina, bet maniškis tai buvo berods 1956 metų gamybos. :D

    biski sena tema, bet isiterpsiu - jei tie platforminiai kratikliai tokie blogi, kaip tada gauna sertifikata tokiam nasumui ir svarai? nu juk negali visko nusipirkti...

  3. labas rytas,

    gal kas susidure su situo irenginiu? turim pagal projekta pirkti nauja sertifikuota iranga ir kiek ziuriu tai Lietuvoj tik sita gamina. esat gal kas naudoje ir zinot plius-miusus? arba gal kazka kito (naujo, nenaudoto, sertifikuoto) galit pasiulyt.

    zaliava turim medzio sakas, sakalius po 1-2m ilgio, gamint reiktu cipsus, nes katilinei zadam siulyt.nasumo reiktu 15-25 kubu per valanda taip mazdaug.

  4. Paraiskas vels priima balandi-geguze kiek teko girdet. Bet turi but ukininkas ne ka tik registruotas. bet gal cia ne visus projektus?

    Sakykit tai jei esi ukininkas, tai tik suteikia pirmuma ar jei esi ukininkas nebereikia steigt atskiro juridinio ar fizinio vieneto?

    cia jau reiktu tikslint pas konsultantu, bet pvz. kai kuriu projektu verslininkai igyvendint negales (nuimta kaip suprantu parama nauju darbo vietu kurimui kaimo vetovese). pabandykit pasiskambint - telefonu juk neapmokestins. cia va karsciausios naujienos apie ismokas http://www.nma.lt/

  5. gal kas žinot kur galima surast AB VIENYBĖ anksčiau gamintų plaktukinių malūnu sietų 9mm? O gal kas nors sietus gaminą?

    Aleksote turguje visokių yra , arba nusiperki gabaliuką sieto ir pasigamini ....

    sietus radviliskio masinos gamina lygtai, bent skelbias, kad metalo gaminius visokius daro

  6. Kaip gaila, kad jau kovas :( buciau mielai dalyvaves. Gal dar bus?

    RENGINYS „AUGINAME ENERGETINIUS GLUOSNIUS“. VASARIO MĖN. 24 D.

    Informuojame, kad vasario 24 d. (penktadienį) rengiame susitikimą visiems, kurie domisi energetiniais gluosniais ir jų verslu arba jau augina gluosnius biomasei. Renginyje bus galima gauti naudingos informacijos, susijusios su energetinių gluosnių auginimo subtilybėmis, ES paramos gavimo galimybėmis, derliaus nuėmimu, produkcijos realizavimu ir pan. Atsakysime į visus klausimus ir pakonsultuosime .

    Kviečiame registruotis!

    Seminaro „Auginame energetinius gluosnius“ pradžia: 8.30 val.

    Seminaras vyks adresu: Aleksandro Stulginskio universitetas, 610 auditorija, Universiteto g. 10, Akademijos miestelis, Kauno r.

    Paskaitos ir diskusijų trukmė ~3,5 val.

    Renginys nemokamas!

    Registracija į renginį ir informacija el.paštu:

    ruta.gustegmail.com (nurodyti vardą, pavardę, kontaktinį Tel. nr., žemės valdos nr.)

    Papildoma informacija: Tel. +37062254013 (Rūta)

×
×
  • Create New...