Jump to content

Tadas Blinda

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Tadas Blinda

  1. Tai as ir sakau kad niekaip nesigauna nei pelno ...nors auga kaip ant mieliu , nei dideles naudos ...

    Jau nekalbant apie tuos kas augina ant zoles ir grudu ... pas juos dar mazesni kilogramai ir ilgesnis laikas .... :(

    Is triusiu verslas gali gautis (na as kolkas taip manau ) nebent padarius piramide ...na panasiai kaip MMM kaip visos tos piramidines prekybos ...surandi "gudruti" apipudrini jam smegenis jis viska perka is taves ...tas suranda dar kelis jie viska perka is ano o tas is taves ....ir t.t.

    Va tada viskas butu gerai ... bet jei kuris tik pradetu pirkti is kitur (kur pigiau) tai visa piramide griutu ir verslas jau nesigautu ....

    Kaip cia skaiciuoja kad nuo triusio lieka po 20Lt ... taip man nesigauna neiper kur :(

    Tuomet turbūt laikas persikelti į temą ''Mėgėjiška triušininkystė ( hobis )'' ? :icon-rolleyes:

    Nuo triušio (parduodant gyvą svorį) atlieka tik apie 5 lt. jei pats parduosi skerdieną atlieka 10-15 litų, jei parduosi po 25 lt/kg.

  2. Sveiki, ruosiuosi auginti triusius, norejau pasikonstultuoti, koks budas yra paprasciausias ir pelningiausias? teko daug skaityti internete apie EKO triusius ir kitus budus, ka jus apie tai manote, nejaugi nereikia jiem tiek daug prieziuros ir skiepu ? Ar sis budas pelningas? Kokios yra salygos auginti triusiius lauke? Gal yra zmoniu kurie tuo uzsiema ir galetu patarti kaip padaryti viska nuo 0. Kokia triusienos reali relizacija? Ir kokios reikalingos minimalios investicijos darant ferma 100 pateliu ?

    Eko triušyje rašo nesąmones. Jei žadi pradėti augint triušius, pirmiausia pradėk auginti tik dėl savęs, o po to plėsk savo ūkį ir ieškok kur galėtum realizuoti didelį kiekį triušienos. Ir neparduoti perpardavinėtojams ir pats realizuok triušieną didžiausia kaina (turguje arba pažįstamiems)

    tai taip ir galvoju, kad poto nelikciau su triusiai,vienas galesiu valgyt.. :D tika va domina kaip geriausia pradeti, kokie narvai ir panasei.. daug skaiciau apie tuos eko, tai aprasyta gerai, bet ir man per saldziai atrodo..

    Veislines pateles laikau narvuose, o visą prieauglį - voljeruose. Šeriu kombinuotais pašarais, nes mažiau triušiu nudvesia ir greičiau auga

  3. Sveiki, ruosiuosi auginti triusius, norejau pasikonstultuoti, koks budas yra paprasciausias ir pelningiausias? teko daug skaityti internete apie EKO triusius ir kitus budus, ka jus apie tai manote, nejaugi nereikia jiem tiek daug prieziuros ir skiepu ? Ar sis budas pelningas? Kokios yra salygos auginti triusiius lauke? Gal yra zmoniu kurie tuo uzsiema ir galetu patarti kaip padaryti viska nuo 0. Kokia triusienos reali relizacija? Ir kokios reikalingos minimalios investicijos darant ferma 100 pateliu ?

    Eko triušyje rašo nesąmones. Jei žadi pradėti augint triušius, pirmiausia pradėk auginti tik dėl savęs, o po to plėsk savo ūkį ir ieškok kur galėtum realizuoti didelį kiekį triušienos. Ir neparduoti perpardavinėtojams ir pats realizuok triušieną didžiausia kaina (turguje arba pažįstamiems)

×
×
  • Create New...