Jump to content

bikis

Nariai
  • Pranešimai

    53
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius bikis

  1. On 2018-02-21 at 15:46, andrys112 pranešimas:

    Sveiki, ar yra tokių kurie jau įgyvendino paramą smulkiam ūkiui? kurie prašė paramos 2016-2017m ir šiais metais turite pateikti mokėjimo prašymą galutinį ir projekto įgyvendinimo ataskaitą.
    Kaip sekėsi pildyti dokumentus, patiems išėjo susitvarkyti ar kreipetės pagalbos ( jei kreipėtės ar galite pasidalinti kontaktais, ar kokios įstaigos gali padėti)

    Na ir vienas klausimas - gal kas susidūrėte. Įsigyta viskas kas planuota, bet išleista mažiau nei buvo skirta. Per metus laiko įranga atpigo, kita  pirkta buvo iš Lenkijos, ir kursas buvo gan geras. Todėl reziume išsileidau mažiau. Ar tai yra blogai ir ar bus kazkoki niunsai is NMA?

    Ačiū už atsakymus

    Sveikas, atsiųst man savo kontaktus, norėčiau pasikalbėti apie technikos pirkimą iš Lenkijos, el.p. [email protected]

  2. A vot čia šiais metais su NMA susikirtau, nes prisikabino prie vieno iš mano projektų dėl išsilavinimo. Ūkininkas baigęs kolegiją, suteiktas bakalauro laipsnis.

    Niekur taisyklėse neparašyta, kad jis turi būti aukštasis universitetinis. Per galvą gerai užvoščiau tiems, kad jau n metų nesugeba paraišką sutvarkyt. Nes to aukštesniojo išsilavinimo jau ko gero visoj Lietuvoj nebėra. Nes ex technikumai pavirto kolegijomis, o jos duoda aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą. Ir niekur nėra nurodyta, kad turi ūkininkas būt su universitetiniu.  :icon-cry:

    Taip kad patys kliūrką padarė, tegul patys dabar jau vartosi. Aš paprasčiausiai nusiunčiau kolegijos nuostatus, kuriuose aiškiai parašyta, kad suteikia aukštąjį išsilavinimą.

    Sakykit "Dzūkija" 

    tai kaip jum pavyko su tuo ūkininku, NMA pripažino, kad jis turi ŽŪ išsilavinimą ar ne? skyrė balų? Man įdomu dėl to, kad mokausi magistra ASU ir smalsu ar baigus būtų priskirta kaip ŽŪ išsilavinimas, nes man sakė, kad užskaitomas tik bakalauras.

×
×
  • Create New...