Jump to content

Tomas83

Nariai
  • Pranešimai

    130
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Tomas83

  1. seminare minėjo kad nebegalima bus..  :icon-neutral:  beje sėti garstyčias ..lubinus..aliej ridika irgi nebegalėsim i žaliaji pudymą.. :eusa-clap:

    O dokumentas yra koks kur parašyta aiškiai ką galima sėt o ko ne, gal galit įmest...

  2. Pries kelis metus buvo galima 600ltr. Praejusiu metu kuro lapa kai emiau,tai sake jau tik 425ltr. per diena galima imti,jei neregistraves talpyklos.

    Kas registravote,papasakokite,kokia ten tvarka?

    O jei mano traktoriaus bako talpa 600 ltr, tai ką jau negaliu pirkt virš 425? :D

  3. Nežinau nei ką daryt, nei ko imtis... Ir didinu laisvumą tarp reversinių dantračių ir pirminio velenėlio ir mažinu, o kaukimas dėžėj nedingsta, vos atleidi sankabą ir kaukia, sakau gal guoliai nauji, sukaliau senus vistiek kaukia. Dantračio nei vieno nekeičiau, visi seni, gal tas tep-15 per skystas ar nepatenka iki reversinių dantračių bronzinių įvorių, kad kaukia. Gal padirbt ilgiau reikia, nu bet kad baisu klausyt... Nu neįsivaizduoju nei ką daryt nei ko imtis, patarkit, gal yra taip kam buvę.

    Prieš tai buvo atsisukus reversinio veleno veržlė (kur išeina šlitys į dešinę traktoriaus puse) ir nebuvo kitam veleno gale fiksuojančio žiedelio prieš guolį, tai mėtė bėgius, nes buvo ašinis veleno laisvumas (stūmdėsi į šonus). Tuos dalykus sutvarkiau, pakeičiau pirminio velenėlio ir reversinio veleno guolius ir prasidėjo beprotybė....

×
×
  • Create New...