Jump to content

foksas77

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius foksas77

  1. nu pas man 22 aj prie namu man nepakeiciamas ir nusisienauju apie 1 ha kas 2 sav, susiariu susifrezuoja daarzelius, dar vasara reiki kokius 3-4 normalios pievos sienaut, ten tai jau vargas, nu bet gi dvieju traktoriu neapsimoka man laikyt :D ir jei kas ieskosit pirkti traktoriuka uzmeskit aki kad butu su frontaliniu, nes be jo tai net neisivaizduoju darbo sodyboj, tai darze ka atvezti ar isvezti prie statybu liuks :)

  2. Sveiki

    Daugiau kose susidariusi nuo kondensato. Masinu varikliuose ir buna panasiai. Buvo keista tarpine po galvute ir slifuota galvute. Buvo pradejas kaisti variklis. Po remonto nebuvo pakeistas tepalas. Gal dar del to kokios dregmes papuole? Nors variklis buvo tvarkytas veltui. Po remoto isliko ta pati beda. Buvo nuimta variklio apsaugos (dangciai) ir viskas susitvarke. Per savaitgali pripylias antifrizo pamrginsiu nakciai isstumti i lauka. tikiuosi antifrizas neuzsals.

    nu pas man tai net is japonu su antifryzu atkeliavo prie siu salciu nei uzsalo nei ka, (aciu dievui) ir kuriasi tik reik kad akumas lb geras butu :D

  3. Dekuj uz patarimus.

    Siuo metu traktorius stovi garaze, kur temperatura yra -2-5 laipsniai. Be vandens. Starteris prasuka be problemu alkunini velena, variklis uzsiveda. Tepalo iylimo dangtelis buvo aplites tokia gesva mase (kaip buna prie alsiuoklio panasiai). Buvau palikes nuimta dangteli (tepalo ipilymo), gal tai padejo ar kad stovi garaze.Bet laukia prie tokio minuso -2 -5 laipsniai nepavykdavo prasukti. Nesinori varyti i lauka ir bandyti palikti kokiam pusdieniui, bet jauciu reiks daryti toki ekpermenta reik kazkaip nustatyti priezasti. Pabandysiu uzpylti antifrizu. (zalias manau tiks). Po savaitgalio parasysiu pastebejimus.

    ar nebus pas tau galvos tarpine parejus? nes tokia kosite dazniausiai del to ir atsiranda, nu o gal del kokio kondensato

  4. as saviski pirkau gringase, tai del detaliu kolkas lb dideliu bedu neturejau, nors ir hidro siurbli pakeiciau du dantracius ir siurblio velena, beveik viska gavau pas pardaveja :D siaip mano pasirinkima nuleme kad traktoriukas 22AG ir su frontaliniu, prie namu geriausias pagalbininkas, visur pralenda, viska privezu kur reikia. dar sienavimo turiu frezavimo ir arimo viska pasidarau kuo puikiausiai, matysim ateityje kaip cia seksis toliau su juo dirbt.

  5. as tai kitai vasarai ruosiu prikabinima ant slaunu, nes sia vasarele vargau tiesiai priekaba kabindamas prie traktoriaus, taip kabinant yra labai mazas apsisukimo kampas ir i prieki vaziuojant o labiausiai atbuliniu :)

    O tai tamstos stacionarus kablys ne teleskopinis (kaip nuotraukoj)?

    oho dar tokio nemaciau, gerai kad pas man toks butu jokiu problemu neatsiratu :D

×
×
  • Create New...