Jump to content

efka21

Nariai
  • Pranešimai

    79
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius efka21

  1. prieš valandą, JCB pranešimas:

    Turiu patarimą į tokį visai nežiūrėt, atseit "kačiukas" lyginant su mega ir dar kažkas nepavykę. Taip pat įdomios nuomonės, dirbančių su 480. Koks našumas normaliom sąlygom?

     

    Kažkur dingo prieš tai rašytas klausimas...

    Taip, kažkur dingo, ir aš pastebėjau. Būtent apie 480 modelį

  2. Prieš 1 valandą, Minduksx pranešimas:

    Salnikus reik keist, pas mane kol kas tik rasoja tai dar nekeiciam

    bet keisciausia tai kad bega tik tada kai sunku pakabinama padarga kilnoja, jei lengva koki, tada viskas gerai. Gal sakau palenkia ta pagrindine asi ant kurios slaunys maunasi, del to pradeda begt. Todel ir idomu ar cia taip visiem yra kurie sunkius padargus kilnoja ar jau tikrai salnykus reik keist. Bet dar tik 2000 valandu tai nemanau kad salnykai galejo susidevet per tiek laiko.

  3. Sveiki. Galvoju ir aš isigyt  ratini ekskavatoriu prie ukio, bet girdejau tokiu kalbu kad su ratiniu daug daugiau problemu nei su viksriniu, kalbant apie vaziuokle. Ar tai tiesa ? man atrodo kad kaip tik ratiniam maziau yra kam sugest toj vaziuoklej nei viksrinio. Reiketu man su juo pavazinet apie 10 km spinduliu, ar sveika jo vaziuoklei tiek vaziuot? galvoju konkreciai apie atlas 1404 arba 1304. Ar verti demesio jie ?

  4. Termostatus jau sutvarkes, ten du jie stovi, tai viena padares kad maza rata butu uzdares pastoviai, o didiji atidares, o kita palikes toki koks yra. tikrinau tai veikia, atsidarineja jis normaliai. ir dirbant nekaista variklis, bet varo lauk antifriza, ypac kai gauna didesne apkrova. uzdejau dar papildoma isipletimo bakeli nuo audes, bet vistiek iskelia antifriza ir varo lauk, net pumpa nauja pramuse padirbus pora dienu...

×
×
  • Create New...