Jump to content

Gute444

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Gute444

  1. Šiam avinui lygiai du metai. O taviškis prendžiant iš foto nebus stambus, jei jam yra jau metai. Gal per silpnas šėrimas, arba laiku nepastebėta liga-kirmelės padarė savo. Asmeniškai aš tokio veislei nepasilikčiau ;) Nors gal čia tik nuotrauka  prastu kampu padaryta.

    Kitas mano avinas kuris matosi ir pirmoje nuotaukoje:

    Kokie gražūs, o tas vidury išdribęs nerealus.

  2. Ausys dar neisitiesino.Nezinau ar cia mano blogi pastebejimai,bet turiu as toki viena mazyli,su nulepusiom ausim,kaip suniuko.Vakar gimes.Avis stipri.Pernai tris pagimde.Siemet vienas,ir tas pats kaip nesavas.Po gimimo praejo 6 valandos,kol atvedziau i teisinga gyvenimo kelia ir supazindinau su maitinimosi ypatumais.Teko numelzti ir sugirdyti krekenas,kad turetu jegu,o po to mokinti paciam zysti.Ir dabar dar daugiau nei parai praejus,vis dar atrodo silpnai.

    Sekmes mazyliams!!!

    Na nežinau kol kas musiškiai atrodo lyg ir guvus, po gardeli šokinėja, avį žinda.

    Bet turėsiu omenyje ir atidžiau stebėsiu. Šiaip čia pirmi mažyliai mums, tai tikrai nežinom į ką atkreipti dėmesį. Vos gimusius pažindėm krekenom ir stebim, kad patys avį žystų, ir tiek žinių. O ar jei pakankamai prižinda tai ir nežinau kaip patikrinti. :icon-question:

×
×
  • Create New...